Γλυκά Νερά: Προκλητικός ο πιλότος - Ζήτησε να μην προφυλακιστεί

Κατά την απολογία του έριξε ευθύνες στην Καρολάιν και δήλωσε μετανιωμένος

Προκλητικός ο πιλότος στην απολογία του. Κατηγόρησε την Καρολάιν. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου.

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Κατά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή υποστήριξε ότι ήταν εν βρασμώ τη στιγμή της δολοφονίας μετά από διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την 20χρονη, ότι δεν είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη γυναίκα του, ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και ότι το θέατρο που έπαιζε επί 37 μέρες το έκανε για να μην χάσει η κόρη του και τους δύο γονείς της.

Γλυκά Νερά: «Η οικογένεια της Καρολάιν ήταν τελείως ανυποψίαστη»

Επίσης, με προκλητικό τρόπο ζήτησε να μην προφυλακιστεί, λέγοντας ότι απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής για τα αδικήματα που κατηγορείται: «Απουσιάζουν οι ενδείξεις ενοχής μου για τα αδικήματα που κατηγορούμαι, που είναι η πρώτη και η ουσιωδέστερη από τις προϋποθέσεις του νόμου που πρέπει να συντρέχει για να είναι δυνατόν να επιβληθεί η προσωρινή κράτηση μου».

Γλυκά Νερά πιλότος

Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών. eurokinissi

Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης απολογίας του, υπεβλήθη σε πλήθος ερωτημάτων τόσο τη σχέση του με την Καρολάιν όσο και για το μοιραίο βράδυ. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίστηκε δεν έπεισαν τον ανακριτή που αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Γλυκά Νερά: Ψυχρός ο συζυγοκτόνος - «Διατηρεί την ψυχραιμία του»

Ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η καταληκτική φράση της απολογίας του εντολέα του ήταν «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 32χρονος συζυγοκτόνος δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ισχυριζόμενος ότι έχει μετανιώσει και ότι δεν υπήρξε συνεργός.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του, όπως είπε. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες.

Τι είπε στο Star για την προφυλάκιση του 32χρονου πιλότου ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 22/6

Γλυκά Νερά: Κατηγόρησε την Καρολάιν για επιθετική συμπεριφορά ο πιλότος

Κατά την απολογία του ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε ότι η σύζυγός του είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του μετά τη γέννηση της κόρης τους, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Όπως κάθε γονιός νιώθει αμέριστη αγάπη για το παιδί του έτσι και για μένα η Λυδία ειδικά και μετά τις περιπέτειες της υγείας της είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο και η αγάπη που νιώθω για αυτή δεν μου είναι δυνατόν να τη περιγράφω με λόγια. Καταλυτικό γεγονός στην αλλαγή της συμπεριφοράς της Καρολάιν υπήρξε η απώλεια της πρώτης μας εγκυμοσύνης. Από εκείνο το χρονικό σημείο άρχισε να παρουσιάζει επιθετικές εξάρσεις και ξεσπάσματα απέναντί μου».

Την περίοδο εκείνη ήταν που ξεκίνησαν να επισκέπτονται και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Τα δύο αιτήματα του 32χρονου πιλότου

Με δύο αιτήματα προσήλθε στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο οποίος βρίσκεται πλέον ενώπιον του Εισαγγελέα Προφυλακίσεων.

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ζήτησε να καταθέσουν συγγενείς και φίλοι

Ο πιλότος αιτήθηκε στο ανακριτή τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Το αίτημα σχετίζεται με τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία η επέμβαση στην κάμερα έγινε πολύ πριν το έγκλημα. Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της γυναίκας του.

Το δεύτερο αίτημα του πιλότου αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού ώστε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top