Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

«Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη» είπε βγαίνοντας από το δικαστήριο

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο ο 32χρονος συζυγοκτόνος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο οποίος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ζήτησε να καταθέσουν συγγενείς και φίλοι

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια είπε προς τους δημοσιογράφους: «Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη». 

Δείτε στο βίντεο του Star.gr τη στιγμή που ο 32χρονος φεύγει από τα δικαστήρια:

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Με μια μαραθώνια πεντάωρη απολογία, ο 32χρονος πιλότος προσπάθησε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα και ότι βρισκόνται εν βρασμώ ψυχής. Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και έτσι οδηγείται στη φυλακή.

Πεντάωρη η απολογία του πιλότου - Όσα είπε στον ανακριτή

«Όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ανέβηκα από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα για να την πείσω να κοιμηθεί με το παιδί μας. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα φορτισμένη. Όπως την είχα αγκαλιάσει, έγειρα δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη» φέρεται να υποστήριξε. 

Η Καρολάιν με τον καθ' ομολογία δολοφόνο της την ημέρα του γάμου τους

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ο πιλότος ήταν καθισμένος απέναντι από ανακριτή και γραμματέα, έχοντας δίπλα του τον συνήγορό του και παρουσία ενός φύλακα, και προσπαθούσε να δώσει εξηγήσεις για το μοιραίο βράδυ. 

Γλυκά Νερά: Απολογήθηκε ο πιλότος - «H συγγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ψυχρός και ανέκφραστος Μπάμπης ξέσπασε δυο φορές σε κλάματα κατά τη διάρκεια της απολογίας του. «Ζητάω συγγνώμη που κατέστρεψα την οικογένεια μου, δύο ακόμα οικογένειες και το μέλλον του παιδιού μου» εμφανίζεται να είπε μπροστά στον ανακριτή. 

Τι υποστήριξε για την Καρολάιν

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο 32χρονος υποστηρίζει πως η Καρολάιν ήταν επιθετική απέναντι του και ότι αυτή διέκοψε τα ραντεβού με τη σύμβουλο γάμου γιατί δεν ήθελε να πηγαίνει άλλο. 

Γλυκά Νερά: «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Οι δικαστικές Αρχές θα ζητήσουν συμπληρωματικές καταθέσεις από μάρτυρες-κλειδιά αναζητώντας τα πραγματικά κίνητρα της φρικτής δολοφονίας της Καρολάιν. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top