Γλυκά Νερά: «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Ο δικηγόρος της μητέρας έχει αναλάβει το θέμα της επιμέλειας της Λυδίας

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου απολογείται αυτήν την ώρα ο 32χρονος πιλότος, εμφανίστηκε και ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. 

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος - «Να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναζαν

Ο κ.Χαρμάνης εμφανίστηκε προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία, ζητώντας την καταδίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν - Ο όρκος για τη Λυδία

Ο ίδιος δικηγόρος έχει εξουσιοδότηση να ασχοληθεί με το θέμα της επιμέλειας του μωρού του ζευγαριού. Νωρίτερα το πρωί, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του πιλότου, ο Βασίλης Σπύρου, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπόθεση. Ήταν αυτός που είχε αναλάβει αρχικά το κομμάτι για την επιμέλεια της Λυδίας. 

Ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, έξω από τα δικαστήρια- Eurokinissi

Ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, έξω από τα δικαστήρια- Eurokinissi

Ο κ.Χαρμάνης είπε ότι η μητέρα δεν μπορούσε να βρεθεί στα δικαστήρια, μετά τη «δεύτερη κηδεία». «Αντιλαμβάνεστε πώς ένιωσε όταν αντιλήφθηκε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο πιλότος έκλαιγε στον ώμο της πεθεράς του στο 40ήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν, λίγες ώρες πριν ομολογήσει τη δολοφονία της γυναίκας του. 

«Θα πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου εκμυστηρεύτηκε ότι οι σχέσεις με τους γονείς του δράστη είναι άριστες. Ελπίζουμε σε αμοιβαία κατανόηση» κατέληξε ο δικηγόρος.

Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού

Το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν διαβιβαστεί οι απαραίτητες παραγγελίες στους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς προκειμένου να έρθουν σε επαφή και με τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να συντάξουν τις εκθέσεις τους, που θα αποτελέσουν τη βάση των δεδομένων για την απόφαση της επιμελειας της Λυδίας.

Από την πλευρά της Εισαγγελίας έχει ζητηθεί να γίνουν όλα το συντομότερο δυνατόν και με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top