Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν - Ο όρκος για τη Λυδία

Οι γονείς της 20χρονης έδωσαν συνέντευξη στη Daily Mail

Ο τραγικός πατέρας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα. Από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (22/6)

Ραγίζουν καρδιές ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Ο «παραμυθένιος» γάμος στην Πορτογαλία μέσα από φωτογραφίες

Mπάμπης Αναγνωστόπουλος - Καρολάιν: γάμος

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, μίλησε στην Daily Mail για την «αποστολή» που έχει αναλάβει πλέον ο ίδιος και η σύζυγός του: «Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα».

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας του πιλότου «σπάει» τη σιωπή του - «Έχασα δύο παιδιά»

«Η Καρολάιν μας έκανε περήφανους»

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας προσπαθούν να διαχειριστούν όχι μόνο το πένθος, αλλά και τη φρικτή προδοσία από τον γαμπρό τους, που για εβδομάδες ολόκληρες τους εξαπατούσε, παριστάνοντας το θύμα μιας βίαιης ληστείας με τραγική κατάληξη.

Όπως εξηγούν στη βρετανική εφημερίδα, δεν αντέχουν να μιλούν για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς. Όμως θα είναι πάντα περήφανοι για τα «πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης τους».

Mπάμπης Αναγνωστόπουλος - Καρολάιν: γάμος

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003», θυμάται ο 78χρονος Ντέιβιντ.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών», μια τιμή που απονέμεται στους καλύτερους μαθητές, όπως εξηγεί.

«Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χορών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ και ήταν πολύ καλή στα αθλήματα της θάλασσας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δολοφονία Καρολάιν: Η καταγωγή, ο γάμος, η μητρότητα και το τραγικό τέλος

Συμπληρώνει ότι η πολυτάλαντη κοπέλα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική, αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει ο 78χρονος.

Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν δολοφονηθεί

«Η Καρολάιν ήταν εξαιρετική αθλήτρια και λάτρευε τα ταξίδια»

Ο Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε και στις αθλητικές επιδόσεις της κόρης του λέγοντας ότι ήταν «εξαιρετική αθλήτρια».

«Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών. Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ. στο νησί, νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της» λέει ο πατέρας της Καρολάιν.

Mπάμπης Αναγνωστόπουλος - Καρολάιν: γάμος

Ο 78χρονος αναφέρθηκε τέλος στην αγάπη της κόρης του για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εξορμήσεις για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες, καθώς «εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Γαλλικά και τα Ταγκαλόγκ, τη μητρική γλώσσα της μητέρας της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top