Δολοφονία Καρολάιν: Η καταγωγή, ο γάμος, η μητρότητα και το τραγικό τέλος

Ο 32χρόνος σύζυγός της και πιλότος ελικοπτέρων ομολόγησε ότι τη σκότωσε

Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τις εξελίξεις για τον φόνο της Καρολάιν. Ο σύζυγος της, ο 32χρονος Μπάμπης, έπειτα από 40 ημέρες ομολόγησε πως τη σκότωσε μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι τη σκότωσε

Δολοφονία Καρολάιν: Τα στοιχεία που οδήγησαν στον σύζυγο

Ο πιλότος ελικοπτέρων υποστήριξε στη ΓΑΔΑ, πως ήταν εν βρασμώ και όλο αυτό το διάστημα δεν ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, διότι ήθελε να είναι  δίπλα στην 11 μηνών κορούλα του, Λυδία.

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Ποια ήταν η 20χρονη Καρολάιν

Η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο (ο πατέρα της βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της με καταγωγή από Φιλιππίνες) σε ηλικία εννέα ετών.

Οι κάτοικοι στο νησί των Σποράδων την είχαν χαρακτηρίσει: «Ένα δραστήριο, όμορφο, δροσερό, χαμογελαστό κορίτσι, χαρά της ζωής. Ήτανε ένα πανέμορφο πλάσμα με εξωτική ομορφιά».

Όλοι μιλούν για την εξξωτική ομορφιά της αδικοχαμένης Καρολάιν

Όλοι μιλούν για την εξξωτική ομορφιά της αδικοχαμένης Καρολάιν

Αν και ήταν μόλις 20 ετών είχε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, αλλά και προσκοπίνα.

Ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ασχολούταν με το kick boxing και τις πολεμικές τέχνες και είχε πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Η 20χρονη μητέρα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα με το kick boxing

Η 20χρονη μητέρα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα με το kick boxing


Ο γάμος με τον Μπάμπη, η μετακόμιση στην Αθήνα και ο ερχομός της μικρής Λυδίας

Η Καρολάιν άφησε την αγαπημένη της Αλόννησο για να ακολουθήσει τον άνδρα της στην Αθήνα. Το καλοκαίρι του 2019 έγινε ο παραμυθένιος γάμος τους σε θέρετρο της Πορτογαλίας με φόντο τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Γάμος Καρολάιν - Μπάμπη: O έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

 

Ο γάμος του ζευγαριού σε θέρετρο της Πορτογαλίας

Ο γάμος του ζευγαριού σε θέρετρο της Πορτογαλίας

Η ευτυχίας τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Λυδίας. Η Καρολάιν αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και φυσικά στο κοριτσάκι της.

Η Καρολάιν είχε αφοσιωθεί στη φροντίδα της κόρης της, Λυδίας

Η Καρολάιν είχε αφοσιωθεί στη φροντίδα της κόρης της, Λυδίας

Η νεαρή μητέρα λάτρευε την Αλόννησο, γι’ αυτό ακόμα και μετά τη μετακόμιση της, στην Αθήνα επισκεπτόταν συχνά το νησί για να δει τη μητέρα της, αλλά και τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πήγε ούτε στην κηδεία ούτε το μνημόσυνο της κόρης του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top