Δολοφονία Καρολάιν: Τα στοιχεία που οδήγησαν στον σύζυγο

Ο ισχυρισμός περί «σπείρας», το ρολόι και η κατάθεση της ψυχολόγου    

Ποια νέα στοιχεία εξετάζουν οι αστυνομικοί - το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τα νέα σοβαρά στοιχεία από την έρευνα  του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών, σε συνδυασμό με τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς του και την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας, ήταν  αυτά που οδήγησαν στη σύλληψη του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.    

Καρολάιν με παιδί και σύζυγο

Η άτυχη Καρολάιν με το παιδί και τον σύζυγό της που τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της   

 Γλυκά Νερά έγκλημα: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν
 

Το ρολόι: Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε στον καρπό της βιομετρικό ρολόι που κατέγραφε τους παλμούς. Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε χρονική απόκλιση της πραγματικής ώρας θανάτου, σε σχέση με την ώρα που έγινε η εισβολή των ληστών, σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου. Οι δράστες υποτίθεται ότι είχαν μπει στο σπίτι στις 4 και μισή το πρωί. Το βιομετρικό ρολόι όμως είχε σταματήσει να καταγράφει τους παλμούς της Καρολάιν λίγα λεπτά μετά τις 4. 

Το τηλεφώνημα από τον ίδιο στην αστυνομία: Παρότι οι «σκληροί ληστές» στους οποίους αναφέρθηκε ήταν εξαιρετικά μεθοδικοί στις κινήσεις τους, δεν του αφαίρεσαν το κινητό και ο ίδιος κατάφερε να πάρει τηλέφωνο, όπως ισχυρίσθηκε, με τη…  μύτη.  

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού:  Αν και λειτουργούσε κανονικά, σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησε ξαφνικά να καταγράφει εικόνα στη 1.30  τη νύχτα. Η τελευταία εικόνα που δείχνει είναι ο πιλότος να παίζει με το παιδί  του. Περίπου αυτή, είναι και η ώρα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της 20χρονης μητέρας. 

σύζυγος Καρολάιν κηδεία

Ο σύζυγος της Καρολάιν στην κηδεία της συζύγου του στην οποία εμφανίσθηκε περίλυπος κρατώντας το παιδί τους   

Το smartphone του πιλότου:  Σύμφωνα με το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ. ΑΣ.  το εξελιγμένο κινητό του πιλότου, φαίνεται να έχει δραστηριότητα που δεν συμφωνεί με τα στοιχεία της υπόθεσης. Ανιχνεύθηκε μια μετακίνηση μέσα στο σπίτι, την ώρα που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο πιλότος και σύζυγός της, φέρεται να ήταν καθηλωμένοι από τους ληστές.

Η μη παρουσία άλλων ατόμων στο σπίτι:  Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο σύζυγος, είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια σκηνή εγκλήματος.  Δεν υπήρχε αποτύπωμα άλλου ατόμου που να εντοπίστηκε στο σπίτι.  

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν

Το δακτυλικό αποτύπωμα του ίδιου στη μονωτική ταινία: Σε αντίθεση με την έλλειψη αποτυπωμάτων άλλων ατόμων, το μοναδικό αποτύπωμα που εντοπίστηκε στη μονωτική ταινία με την οποία ήταν δεμένη η άτυχη 20χρονη ανήκε στον ίδιο. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε ότι αυτό οφειλόταν στο ότι έδωσε ο ίδιος τη μονωτική ταινία στους  ληστές.     

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας  Ελένη Μυλωνοπούλου: Γνώριζε τη σχέση του ζευγαριού και η Καρολάιν της μιλούσε για όλα. Η γυναίκα φαίνεται με τις δυο καταθέσεις της να έριξε φως  στην υπόθεση. Την πρώτη κατάθεση την έδωσε λίγες ώρες μετά το έγκλημα και την συμπληρωματική πριν 1, 5 εβδομάδα περίπου. Στο επίκεντρο της δεύτερης κατάθεσης δεν ήταν η αντιποίηση επαγγέλματος αλλά η πρόθεσή της να βοηθήσει στην εξιχνίαση .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top