Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Τα νέα στοιχεία που «καίνε» τον πιλότο

Τα νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Νούμερο ένα ύποπτος ο σύζυγός της. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγό της να είναι ο υπ΄αριθμόν ένα ύποπτος για το στυγερό έγκλημα. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: Υπ' αριθμόν ένα ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται από το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ μετά από νέα στοιχεία που βγήκαν στο φως και καταθέτει στους αστυνομικούς για περισσότερες από έξι ώρες. Οι απαντήσεις του, όμως, φαίνεται ότι δεν πείθουν τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, αφού πέφτει διαρκώς σε αντιφάσεις. Πλέον, έχει μπει στο κάδρο των υπόπτων, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά πιλότος

Ο σύζυγος της Καρολάιν είναι ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι - Συχνοί οι τσακωμοί του ζευγαριού

Ένα ένα τα κομμάτια του παζλ φαίνονται να ενώνονται και το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία δεν συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει μέχρι τώρα στις αρχές ο σύζυγος της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα ευρήματα από το τηλέφωνο του 32χρονου έδειξαν όχι μόνο ότι υπήρχε «δραστηριότητα» πριν το στυγερό έγκλημα, αλλά υπάρχουν και μηνύματα που είχαν ανταλλάξει το ίδιο βράδυ που δείχνουν ένταση ανάμεσά τους. Το τελευταίο μήνυμα της άτυχης κοπέλας που δεν βρισκόταν στον ίδιο όροφο με τον άντρα της, ήταν η λέξη «Stupid» (Ανόητος).

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συχνοί καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία φαίνεται να ήταν αφορμή για την άτυχη Καρολάιν να θέλει να τον εγκαταλείψει μαζί με το παιδί τους.

Γλυκά Νερά στοιχεία

Γλυκά Νερά: Οι αντιφάσεις του πιλότου για το έγκλημα

Ο 32χρονος πιλότος έχει πέσει σε μια σειρά αντιφάσεων στις καταθέσεις του. 

Καταρρέουν οι ισχυρισμοί του πιλότου. Ρεπορτάζ του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Εφαρμογή στο κινητό του και δείχνει να κινείται μέσα στη μεζονέτα τους την ώρα που υποτίθεται γίνεται η ληστεία. Συγκεκριμένα, έχει καταγράψει βήματά του μέσα στο σπίτι, από το υπόγειο μέχρι τη σοφίτα, την ώρα που, όπως είχε αρχικά καταθέσει ο ίδιος, οι ληστές τον είχαν ακινητοποιήσει και δέσει πισθάγκωνα.

Επίσης, είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι ήταν δεμένος σε εμβρυακή στάση.

Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του. Μάλιστα, φαίνεται να κλείδωνε και να ξεκλείδωνε τη συσκευή του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος.

Όσον αφορά την κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό,τι δήλωσε στις καταθέσεις του ο πιλότος.

Τέλος, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top