Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν

Το ρολόι, οι κάρτες μνήμης και το κινητό οδηγήσαν τον πιλότο ξανά στη ΓΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν για κατάθεση. Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής πέρασε πριν από λίγο ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πριν από περίπου έναν μήνα.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - Γιατί πάει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι ο 32χρονος πιλότος που ακολούθσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ από την Αλόννησο μετά το μνημόσυνο της γυναίκας του, βρίσκεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Σημειώνεται ότι έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις για το στυγερό έγκλημα – Τα νέα στοιχεία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, από τις έρευνες της αστυνομίας έχουν προκύψει ευρήματα που πιθανόν να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας ακόμη και σήμερα. 

Αρχικά, από την εξέταση που έγινε στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα όμως που εκείνος, όπως έχει καταθέσει, ήταν δεμένος από τους δράστες. Οι αστυνομικοί θα τού ζητήσουν εξηγήσεις για κάποιες επικοινωνίες που είχε κάνει πριν από τη δολοφονία.

Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται και ένα smartwatch που φορούσε η άτυχη Καρολάιν τη στιγμή της δολοφονίας και κατέγραφε τους παλμούς της την ώρα που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν νεκρή, σύμφωνα πάντα με όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.

Ερωτήματα γεννώνται και για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη μεζονέτα του ζευγαριού, αφού οι δράστες αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος καμερών που υπήρχε στο σπίτι, χωρίς να το καταστρέψουν.

Αυτό εξετάστηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει κάποια ευρήματα. Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν τώρα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είναι τον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης αφού φαίνεται πως αυτό συνέβη αρκετή ώρα πριν από το έγκλημα. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα έχει πει σε προηγούμενες καταθέσεις του ο 32χρονος, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, ενώ σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν άφησαν κάποιο ίχνος τους, ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top