Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - Γιατί πάει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Τι έδειξε το το ρολόι της 20χρονης και το κινητό τηλέφωνο του πιλότου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, 37 μέρες μετά τον θάνατό της. 

Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, μετά το τέλος του μνημόσυνου της γυναίκας του μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στην Αθήνα με ελικόπτερο και από εκεί στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει καλέσει στην Ασφάλεια και δεύτερο άτομο, το οποίο εργαζόταν για το ζευγάρι.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το έγκλημα - Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση

Το ελικόπτερο της ΓΑΔΑ με κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προσγειώθηκε στο νησί στις 11:20 το πρωί. Αστυνομικός πήγε στο νεκροταφείο μετά το μνημόσυνο κι εκεί ζήτησε από τον πιλότο να τον ακολουθήσει, όπως κι έκανε, μαζί με δύο φίλους του. 

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από το κινητό του πιλότου και το ρολόι της Καρολάιν 

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έχουν προκύψει ευρήματα που πιθανόν να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας ακόμη και εντός της ημέρας. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την εξέταση που έγινε στο κινητό τηλέφωνο του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα όμως που εκείνος, όπως έχει καταθέσει, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες. 

Επιπλέον, όπως μετέδωσε το Open, η Καρολάιν φορούσε ένα smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της την ώρα που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να ήταν νεκρή, σύμφωνα πάντα με όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος 

Γλυκά Νερά φόνος: Το σκίτσο του αρχηγού και το ύποπτο αυτοκίνητο

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» στάθηκε στο γεγονός πως οι δράστες του στυγερού εγκλήματος αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος καμερών που υπήρχε στο σπίτι, χωρίς να το καταστρέψουν. 

Όπως είπε, το μηχάνημα αυτό μπήκε στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων και από τις έρευνες έχουν προκύψει κάποια ευρήματα. Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είναι τον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό συνέβη αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Είναι σαν να καθάρισαν τον χώρο με χλωρίνη»

Η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες φαίνεται ο 32χρονος να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Βέβαια στο παρελθόν έχει συμβεί τα ρολόγια των καταγραφικών να έχουν διαφορετική ώρα από την πραγματική, κι έτσι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διερευνηθεί από τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών. 

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι εξαιρετικά φειδωλοί στα όσα μεταφέρουν στα ΜΜΕ. Από αυτά, πάντως, που διαρρέουν είναι ότι θέλουν να αντιπαραβάλλουν τα νέα στοιχεία χρονικά και να δουν αν ο σύζυγος της Καρολάιν μπορεί να συμβάλει στις έρευνες. 

Γλυκά Νερά: Υποπτεύονται την «ταυτότητα» του αρχηγού - Τα νέα στοιχεία

Η κινηματογραφική μεταφορά του πιλότου από την Αλόννησο στην Αθήνα με ελικόπτερο δείχνει πόσο σημαντικά είναι τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια του το Ανθρωποκτονιών και ότι δε θέλουν οι αρχές να χαθεί πολύτιμος χρόνος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top