Γλυκά Νερά φόνος: Το σκίτσο του αρχηγού και το ύποπτο αυτοκίνητο

Όσα είπε ο σύζυγος της Καρολάιν για τις εξελίξεις της έρευνας

Αθόρυβα, μεθοδικά και με προσήλωση συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μπροστά στο 11 μηνών μωρό της και στον σύζυγό της. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν στα χέρια τους κάποια στοιχεία για το ύποπτο αυτοκίνητο που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, τις κρίσιμες ώρες της δολοφονίας. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη κουβέντα που είπε ο σύζυγος της Καρολάιν στους ληστές

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής το ύποπτο όχημα φέρεται να είναι μάρκας BMW Ε36 ή Ε39, με στρογγυλά φανάρια και μικρούς προβολείς.

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Είναι σαν να καθάρισαν τον χώρο με χλωρίνη»

Η εκπομπή είχε παρουσιάσει υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή. Οι ιδιοκτήτες τους επικοινώνησαν για να δηλώσουν πως πρόκειται για τα δικά τους οχήματα. Το μόνο αυτοκίνητο που δεν έχει ταυτοποιηθεί, είναι αυτή η σκουρόχρωμη BMW, που κινήθηκε κοντά στη μεζονέτα του φονικού και διέφυγε από τη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση την Αγία Παρασκευή.

Γλυκά Νερά: Το σκίτσο του φερόμενου ως αρχηγού

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται επίσης και η ληστεία «καρμπόν» στο σπίτι του φίλου κι εκπαιδευτή του συζύγου της Καρολάιν στα Μέγαρα. 

Ο εκπαιδευτής κλήθηκε να καταθέσει στην Ασφάλεια και οι αξιωματικοί εστιάζουν στα κοινά στοιχεία των δύο ληστειών και στην επαγγελματική σχέση των δύο πιλότων. 

Γλυκά Νερά: Υποπτεύονται την «ταυτότητα» του αρχηγού - Τα νέα στοιχεία

Στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με πληροφορίες, η μάσκα του αρχηγού έπεσε από το πρόσωπό του, ενώ στα Μέγαρα, η σύζυγος του εκπαιδευτή του την αφαίρεσε και είδε τα χαρακτηριστικά του. 

Έτσι όπως προκύπτει από τις περιγραφές ο φερόμενος ως αρχηγός των ληστών, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που σκότωσε την Καρολάιν έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Ύψος: 1.70
  • Στρογγυλό πρόσωπο
  • Μάτια μελιά-μικρά, πιο κοντά στη μύτη
  • Κοντός λαιμός
  • Εύσωμος με φαρδιές πλάτες
  • Γυμνασμένος
  • Κουρεμένο μαλλί
  • Σαρκώδη χείλη
  • Έντονη Μύτη
  • Άνω των 35 χρόνων
  • Φορούσε γάντια και σκούρα ρούχα

Στη ληστεία μάλιστα στα Μέγαρα σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ» ακούστηκαν τα ονόματα Κώστας, Γιώργος και Γιάννης. 

Οι συνεργοί του αρχηγού φέρεται να ήταν ένας ψηλός και ένας κοντός, σκουρόχρωμοι και οι δύο. Όλοι τους περίπου 35 χρόνων. Στο σπίτι έμειναν κοντά μια ώρα και φρόντισαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος.

Η περιγραφή του συζύγου της Καρολάιν για τους δύο συνεργούς του αρχηγού στα Γλυκά Νερά, είναι η εξής:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος αναγνώρισε τη γλώσσα των δραστών

Ηλικίας 30-35 ο ένας και 25-30 χρόνων ο άλλος. Το ύψος τους 1.80 με 1.87 και η σωματική τους διάπλαση, κανονική. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μαύρα γάντια και μαύρες κουκούλες full face. Ο ένας κρατούσε μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο ρεβόλβερ.

Σύζυγος Καρολάιν: «Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται»

Η εκπομπή είχε επικοινωνία και με τον σύζυγο της Καρολάιν μέσω μηνυμάτων. 

Όπως είπε ο 32χρονος αυτή τη στιγμή πρώτο του μέλημα είναι η κόρη του, την οποία φροντίζει. 

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση του ενός δράστη

«Αυτές τις ημέρες έχω την μικρή μου αδιάθετη και είμαι λίγο χαμένος. Περιμένω κι εγώ από την Αστυνομία για κάποια εξέλιξη. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνω είναι να φροντίζω την κόρη μου. Τίποτα άλλο…», είπε ο σύζυγος της Καρολάιν.

«Έχω κουραστεί με όλα αυτά που ακούγονται. Κρατώ δυνάμεις για να ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και την έρευνα», συνέχισε και αναφερόμενος στη ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του είπε:

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το μωρό της Καρολάιν

«Μακάρι να βγει κάτι και από την έρευνα σας και να είμαστε οι τελευταίοι που υποφέραμε από αυτούς τους κακοποιούς».

Η επίθεση στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά έγινε μετά τις 04:00 τα ξημερώματα. 

Οι τρεις ληστές μπήκαν από το παράθυρο του υπογείου της μεζονέτας τους, που ήταν ξεκλείδωτο. Κρέμασαν το σκύλο της οικογένειας από το λουρί στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας και έφτασαν στη σοφίτα όπου κοιμόταν το ζευγάρι μαζί με το έντεκα μηνών κοριτσάκι τους.

Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Η 20χρονη Καρολάιν, φαίνεται να αντέδρασε και την ακινητοποίησαν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Ο σύζυγος, που ήταν δεμένος και φιμωμένος, κατάφερε να επικοινωνήσει στις 06:30 το πρωί πρώτα με το 100 και στη συνέχεια με μία γειτόνισσα και φίλη τους. Οι ληστές έφυγαν με λεία 10.000 ευρώ και κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top