Γλυκά Νερά έγκλημα: Νέο βίντεο με ύποπτα αυτοκίνητα κοντά στη μεζονέτα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Δύο νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις κινήσεις ύποπτων αυτοκινήτων κοντά στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Γλυκά Νερά: Κοντά στους δολοφόνους της Καρολάιν η ΕΛΑΣ - Τα νέα στοιχεία

Σε ένα από τα δύο βίντεο φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου αυτοκινήτου που είχε παρουσιάσει η εκπομπή την περασμένη Παρασκευή, λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη λεωφόρο Λαυρίου. 

Η 20χρονη Καρολάιν

Η 20χρονη Καρολάιν με τον σύζυγό της σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει καταγραφεί στις 05:30 το πρωί της 11ης Μαΐου, λίγη ώρα μετά από το άγριο έγκλημα στο σπίτι της 20χρονης και του 32χρονου πιλότου. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: Δε βρέθηκε δείγμα DNA στα νύχια της Καρολάιν

Οι τρεις διαρρήκτες αφού έδεσαν και βασάνισα το ζευγάρι, σκότωσαν τη νεαρή μητέρα μπροστά στα μάτια του μόλις 11 μηνών παιδιού της κι έφυγαν παίρνονταν μαζί τους περίπου 10.000 ευρώ και κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι. 

Τηλεθεατής έστειλε στην εκπομπή νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μια μηχανή που φαίνεται να το ακολουθεί. 

Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Το υλικό αυτό κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος γειτονικής οικίας, πολύ κοντά στη μεζονέτα, όπου έμενε το ζευγάρι.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Γλυκά Νερά: «Παρερμηνεύονται πολλά» - Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα.

Οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή του Alpha «Φως στο Τούνελ»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top