Γλυκά Νερά: Κοντά στους δολοφόνους της Καρολάιν η ΕΛΑΣ - Τα νέα στοιχεία

«Οι γείτονες άκουσαν μόνο τα γρυλίσματα του σκύλου»

Ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το έγκλημα στα Γλυκά Νέρα. Πού στρέφονται οι αρχές. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά είναι η αστυνομία, με τις αρχές να βρίσκονται μια «ανάσα» από την ταυτοποίηση και σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Δε βρέθηκε δείγμα DNA στα νύχια της Καρολάιν

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη, όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής συνηγορούν ότι αυτοί οι δολοφόνοι της 20χρονης μητέρας που εισέβαλαν στο σπίτι της για τους ληστέψουν είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν και είναι πολύ πιθανό να έχουν συλληφθεί ξανά για άλλα περιστατικά.

Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Γλυκά Νερά έγκλημα

Μιλώντας στο Open το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Καλλιακμάνης ότι το έγκλημα δεν είναι «τέλειο» και με τον τρόπο που έδρασαν έχουν κάνει κάποια λάθη.

Γλυκά Νερά: Υπάρχει σκίτσο ενός από τους δολοφόνους της Καρολάιν

Αναφορικά με το όπλο που χρησιμοποίησαν ανέφερε ότι ήταν ένα ασημί περίστροφο, όπλο που δεν προτιμάται συνήθως από όσους κάνουν ληστείες γιατί δεν έχει δύναμη πυρός.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, λέγοντας ότι δεν άκουσαν το παραμικρό το μοιραίο βράδυ. Μόνο μια γυναίκα φέρεται να άκουσε τον σκύλο της οικογένειας να γρυλίζει, πιθανόν λίγο πριν τον σκοτώσουν και τον κρεμάσουν έξω από την είσοδο.

Γλυκά Νέρα: Εγκαταλείπει τη μεζονέτα ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο 32χρονος πιλότος που είδε νεκρή τη γυναίκα του δίπλα στο μόλις 11 μηνών μωρό τους αποφάσισε να φύγει από το σπίτι του στα Γλυκά Νέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα μπήκε για τελευταία φορά στο σπίτι του όπου διαδραματίστηκαν τα θλιβερά γεγονότα και αναμένεται να μετακομίσει σύντομα σε άλλο σπίτι μαζί με το παιδί του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top