Γλυκά Νερά: Φέρνουν τον σύζυγο της Καρολάιν με ελικόπτερο από την Αλόννησο

Έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το έγκλημα - Θα καταθέσει ξανά ο 32χρονος

Κλήση για νέα κατάθεση δέχθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, ο οποίος βρίσκεται στην Αλόννησο για το 40ήμερο μνημόσυνό της. 

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το έγκλημα - Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της νέα εργαστηριακά στοιχεία, τα οποία και θα γνωστοποιήσει στον 32χρονο πιλότο. 

Στο μικροσκόπιο έχει μπει το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Τέλος, φαίνεται πως έχουν προκύψει στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οι Αρχές έχουν καλέσει στην Ασφάλεια και δεύτερο άτομο.  

Ο σύζυγος της Καρολάιν μετά το πέρας του μνημόσυνου της Καρολάιν θα ακολουθήσει τους αστυνομικούς και θα μεταβεί στην Αθήνα από την Αλόννησο με ελικόπτερο της αστυνομίας. 

Γλυκά Νερά φόνος: Το σκίτσο του αρχηγού και το ύποπτο αυτοκίνητο

Νωρίτερα ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Είναι σαν να καθάρισαν τον χώρο με χλωρίνη»

Ο ίδιος εξήγησε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα και πως θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Γλυκά Νερά: Υποπτεύονται την «ταυτότητα» του αρχηγού - Τα νέα στοιχεία

Ακόμα επεσήμανε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά ενώ για τους δράστες εκτιμά ότι δεν έχουν διαφύγει.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή TLive 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top