Γλυκά Νερά έγκλημα: Υπ' αριθμόν ένα ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν

Ποια νέα στοιχεία εξετάζουν οι αστυνομικοί 

Ποια νέα στοιχεία εξετάζουν οι αστυνομικοί - ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της συζύγου του, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου, καθώς προέκυψαν νέα σοβαρά στοιχεία από το εγκληματολογικών ερευνών. Βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου και καταθέτει εδώ και έξι ώρες.

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον σύζυγο της Καρολάιν

Σύζυγος Καρολάιν

Στιγμιότυπο από τις πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου στα ΜΜΕ, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν- ΙΝΤΙΜΕ

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ποια νέα στοιχεία εξετάζουν οι αστυνομικοί 

Είναι ίσως η πιο κρίσιμη κατάθεση του 32χρονου πιλότου, για να πέσει επιτέλους άπλετο φως στο θρίλερ της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του.

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - Γιατί πάει στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν

Ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, οι αστυνομικοί χρειάζονται επιπλέον διευκρινήσεις, για να φτάσουν στην εξιχνίαση, έχοντας πλέον στα χέρια τους νέα δεδομένα, που προέκυψαν από την έρευνα του εγκληματολογικών ερευνών. 

Η 20χρονη Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη της

Η 20χρονη Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη της

Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε στον καρπό της βιομετρικό ρολόι που κατέγραφε τους παλμούς. Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε χρονική απόκλιση της πραγματικής ώρας θανάτου, σε σχέση με την ώρα που έγινε η εισβολή των ληστών, σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου. Οι δράστες φαίνεται ότι μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 4 και μισή το πρωί. Το βιομετρικό ρολόι όμως, είχε σταματήσει ώρα πριν να καταγράφει τους παλμούς της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για το έγκλημα - Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση

Γρίφος είναι και το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού. Αν και λειτουργούσε κανονικά, σύμφωνα με πληροφορίες, σταμάτησε ξαφνικά να καταγράφει εικόνα στη μια και μισή τη νύχτα. Η τελευταία εικόνα που δείχνει, είναι ο πιλότος να παίζει με το παιδάκι του. Περίπου αυτή, είναι και η ώρα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της 20χρονης μητέρας. 

Η μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά- ΙΝΤΙΜΕ

Η μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά- ΙΝΤΙΜΕ

Υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί. Σύμφωνα με το εγκληματολογικών ερευνών, το εξελιγμένο κινητό του πιλότου, φαίνεται να έχει δραστηριότητα που δε συμφωνεί με τα στοιχεία της υπόθεσης. Ανιχνεύθηκε μια μετακίνηση μέσα στο σπίτι, την ώρα που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο πιλότος και σύζυγός της, φέρεται να ήταν καθηλωμένοι από τους ληστές. Η Καρολάιν νεκρή και ο πιλότος λιπόθυμος. 

Ανώτατες αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο σύζυγος είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια σκηνή ανεξιχνίαστου εγκλήματος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top