Γλυκά Νερά έγκλημα: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι τη σκότωσε

Υποστήριξε ότι έδρασε μόνος του- Την έπνιξε και σκηνοθέτησε τη ληστεία

Ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του ο 32χρονος πιλότος- βίντεο ΕΡΤ

Ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο σύζυγός της. Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος κατέθεσε επί επτά ώρες στη ΓΑΔΑ, τελικά παραδέχτηκε ότι είναι το πρόσωπο που στέρησε τη ζωή στη νεαρή μανούλα. Φέρεται να υποστήριξε πως ήταν εν βρασμώ, έδρασε μόνος του και πως δεν ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του, λόγω της κόρης τους. Ήταν αυτός που την έπνιξε με τα χέρια του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την «επίθεση» από ληστές. 

«Προηγήθηκε ένας καβγάς και τη σκότωσα με τα χέρια μου, δίπλα στο παιδί» φέρεται να είπε ο σύζυγος της Καρολάιν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν με ελικόπτερο από την Αλόννησο, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο της γυναίκας του, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου, σήμερα το μεσημέρι. Όλα έδειχναν πως η ΕΛ.ΑΣ ήταν κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: Υπ' αριθμόν ένα ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν

Ήδη, οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης της δολοφονίας ήταν ένας, όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Aπό τα λιγοστά στοιχεία που βρέθηκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, δεν προέκυπτε η ύπαρξη συνεργού ή δεύτερου προσώπου. 

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Το ίδιο άτομο που σκότωσε την Καρολάιν, έπνιξε τον σκύλο της οικογένειας και προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του, είπαν οι αρχές

Ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε νωρίτερα ότι «ο σύζυγος της Καρολάιν ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας σε μια σκηνή εγκλήματος, όπου δε φαίνεται να προκύπτει συμμετοχή κάποιου άλλου προσώπου», όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος.

Οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν ήταν ένας- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν ήταν ένας- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Γλυκά Νερά έγκλημα: Οι αντιφάσεις του πιλότου

Οι αρχές μέχρι τώρα αναζητούσαν τους δράστες της ληστείας στα Γλυκά Νερά, που έπνιξαν την Καρολάιν μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου.   Ωστόσο, το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών κατέληξε σε κάποια στοιχεία και ζήτησε διευκρινίσεις από τον 32χρονο πιλότο. 

Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν: Η 20χρονη κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε στον καρπό της βιομετρικό ρολόι που κατέγραφε τους παλμούς. Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχε χρονική απόκλιση της πραγματικής ώρας θανάτου, σε σχέση με την ώρα που έγινε η εισβολή των ληστών, σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου. Οι δράστες υποτίθεταο ότι μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 4 και μισή το πρωί. Το βιομετρικό ρολόι όμως είχε σταματήσει να καταγράφει τους παλμούς της Καρολάιν λίγα λεπτά μετά τις 4. 

Το καταγραφικό από τις κάμερες:  Γρίφος ήταν και το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, το οποίο αν και λειτουργούσε κανονικά, σταμάτησε ξαφνικά να καταγράφει εικόνα στη μια και μισή τη νύχτα. Η τελευταία εικόνα που δείχνει, είναι ο πιλότος να παίζει με το παιδάκι του. Περίπου αυτή, είναι και η ώρα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά της 20χρονης μητέρας. 

Δραστηριότητα του πιλότου στο σπίτι: Σύμφωνα με το εγκληματολογικών ερευνών, το εξελιγμένο κινητό του πιλότου φαίνεται να είχε δραστηριότητα που δε συμφωνούσε με τα στοιχεία της υπόθεσης. Ανιχνεύθηκε μια μετακίνηση μέσα στο σπίτι, την ώρα που ο πιλότος φέρεται να ήταν καθηλωμένος από τους ληστές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top