Γάμος Καρολάιν - Μπάμπη: O έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του

Ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του ο 32χρονος πιλότος- βίντεο ΕΡΤ

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Ο 32χρονος σύζυγός της, Μπάμπης, ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης ότι σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ομολόγησε ότι τη σκότωσε ο σύζυγος της Καρολάιν

Ο δράστης που κατέθετε επί επτά ώρες στη ΓΑΔΑ φέρεται να υποστήριξε πως ήταν εν βρασμώ, έδρασε μόνος του και πως δεν ομολόγησε νωρίτερα την πράξη του, λόγω της κόρης τους. Ήταν αυτός που την έπνιξε με τα χέρια του και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την «επίθεση» από ληστές.

«Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι μας και φεύγοντας την είδα να βάζει στην κούνια το μωρό μας. Ξαναγύρισα και άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα τα σκηνοθέτησα» δήλωσε ο γυναικοκτόνος στην ομολογία του. 

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Ο παραμυθένιος γάμος της Καρολάιν και του Μπάμπη που κατέληξε σε τραγωδία

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Αλόννησο και παντρεύτηκε σε θέρετρο της Πορτογαλίας με φόντο τον Ατλαντικό ωκεανό το καλοκαίρι του 2019. Στις 3 Ιουνίου του 2020 ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Λυδία. Η 20χρονη ανέφερε τότε πως είχε βρει στο πρόσωπο του 32χρονου τον άνδρα της ζωής της.

Η Καρολάιν, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ασχολούταν με το kick boxing και τις πολεμικές τέχνες. Με καταγωγή από τη Μ. Βρετανία και τις Φιλιππίνες είχε μεγαλώσει στην Αλόννησο. Εκεί όπου γνώρισε και τον άνδρα της ζωής της, τον 32χρόνο Μπάμπη.

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Τελικά, το love story τους δεν είχε happy end. Έληξε με τον πιο φρικτό τρόπο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top