Γλυκά Νερά: Ο «παραμυθένιος» γάμος στην Πορτογαλία μέσα από φωτογραφίες

Τι αποκάλυψαν στο Star οι φωτογράφοι της Καρολάιν και του Μπάμπη

Όταν ο πιλότος παντρεύτηκε την Καρολάιν σε φημισμένο θέρετρο της Πορτογαλίας, κανείς δεν φανταζόταν την φρίκη που θα επακολουθούσε. Οι φωτογράφοι του γάμου τους σοκαρισμένοι μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Άννα Σταματιάδου για το παραμύθι που έγινε... εφιάλτης.

Δολοφονία Καρολάιν: Η καταγωγή, ο γάμος, η μητρότητα και το τραγικό τέλος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μόνο του, χωρίς κανέναν συγγενή και φίλο. Ο πιλότος και η Καρολάιν, έναν μόλις χρόνο μετα την γνωριμία τους στην Αλόννησο, ταξίδεψαν το καλοκαίρι του 2019 στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι ξένοι φωτογράφοι που είχαν αναλάβει την οργάνωση μίλησαν στο Star για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. 

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά γάμος

Ήταν ένα όμορφο ζευγάρι, ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Ήταν ενθουσιασμένοι με το δέσιμο της σχέσης τους και το γεγονός ότι θα δημιουργούσαν οικογένεια.

«Η τελετή του γάμου τους έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε μια παραλία και τους βοηθήσαμε να βρουν τη σωστή τοποθεσία και να επιλέξουν την κατάλληλη ώρα. Η Καρολάιν οργάνωσε αυτά τα πράγματα μαζί μας», ανέφερε ένας από τους φωτογράφους.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά γάμος Καρολάιν

γάμος Καρολάιν - Μπάμπη

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Από τις προετοιμασίες ακόμη το ζευγάρι έλαμπε. Χαμόγελα ευτυχίας ήταν ζωγραφισμένα σε κάθε λήψη πριν και μετα τον γάμο. Πιασμένοι χέρι χέρι ζούσαν με αγκαλιές, φιλιά και φόντο το απέραντο γαλάζιο την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

γάμος Καρολάιν

32χρονος πιλότος

Όταν την είδε να κατεβαίνει από τον γκρεμό κατευθυνόμενη προς εκείνον, χαμογέλασε και πήγε προς το μέρος της. Ήταν πολύ ευτυχισμένος. Μετά την τελετή, έβγαλε το σακάκι του και το έδωσε στην Καρολάιν.

Την επόμενη μέρα του γάμου συναντήθηκαν με τους φωτογράφους. Πήραν μια βάρκα και πέρασαν ένα πολύ ωραίο απόγευμα όλοι μαζί. 

«Είμαστε σοκαρισμένοι, αναστατωμένοι και πολύ λυπημένοι. Ήταν δύσκολο να φανταστούμε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο σε αυτούς. Ελπίζουμε ότι οι οικογένειες τους θα βρουν ειρήνη και αυτή η υπόθεση να λυθεί και να μάθουμε τα κίνητρα του Μπάμπη», κατέληξαν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top