Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν δολοφονηθεί

Είναι στιγμιότυπο που τραβήχτηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού τους

Τη φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό της Καρολάιν και προκαλεί γρίφο για τις αρχές αποκάλυψε η εκπομπή του Alpha «T-live»

Γλυκά Νερά: Μία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν γρίφος για τις αρχές

Στη φωτογραφία απαθανατίζεται ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης ξαπλωμένος στον καναπέ του σπιτιού, να κρατά το μωρό του ζευγαριού. Το screenshot υπήρχε στο κινητό του θύματος, με ώρα λήψης στις 12 το βράδυ, δηλαδή λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η άτυχη Καρολάιν τράβηξε η ίδια τη φωτογραφία, ή αν αποθηκεύτηκε μέσω της εφαρμογής του κινητό που συνέδεε τη συσκευή με τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών

Γλυκά Νερά: Τι έλεγε ο πιλότος 17 μέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Το screenshot που βρέθηκε στο κινητό της Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της- πηγή «T-live» Alpha

Το screenshot που βρέθηκε στο κινητό της Καρολάιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της- πηγή «T-live» Alpha

Πάντως, πρόκειται για την τελευταία φωτογραφία πριν ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος αφαιρέσει τις κάρτες μνήμης των καμερών και σκηνοθετήσει το σενάριο της «ληστείας».

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου, το ζευγάρι είχε τσακωθεί στο σαλόνι εξαιτίας μιας άγαρμπης κίνησης του πιλότου προς το μωρό που εξόργισε την Κάρολαϊν. «Τι πατέρας είσαι εσύ;» υποστήριξε ότι του είπε το θύμα. Ακολούθησε καβγάς μεταξύ του ζευγαριού και η Καρολάιν ανέβηκε στη σοφίτα για να ξαπλώσει, όπως είπε ο κατηγορούμενος σύζυγός της.

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ» - Τι είχε πει στην «ψυχολόγο»

Το ίδιο βράδυ, η 20χρονη φέρεται να είχε κάνει αναζητήσεις για ξενοδοχείο στην Αθήνα. Σκεφτόταν να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί και το μωρό τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top