Γλυκά Νερά: Μία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν γρίφος για τις αρχές

«Έψαχνε διαμέρισμα για να φύγει από το σπίτι και νταντά για την κόρη της»

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της Καρολάιν- Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 19/6

Μία φωτογραφία που είχε τραβήξει η 20χρονη Καρολάιν, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί στα Γλυκά Νερά, αποτελεί γρίφο για τις αρχές. Πρόκειται για μια φωτογραφία που δείχνει τον πιλότο στον καναπέ, να κρατά την κόρη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το στιγμιότυπο έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της η Καρολάιν, και συνδεόταν με τις κάμερες του σπιτιού. 

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Το ίδιο βράδυ, η 20χρονη φέρεται να είχε κάνει αναζητήσεις για ξενοδοχείο στην Αθήνα. Σκεφτόταν να φύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί και το μωρό τους. 

Το ζευγάρι σε ευτυχισμένες στιγμές στο εξωτερικό

Το ζευγάρι σε ευτυχισμένες στιγμές στο εξωτερικό

Στην κατάθεση που έδωσε ο καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνος στις αστυνομικούς είπε ότι προηγήθηκε ένας καβγάς, θόλωσε και πιέζοντάς την να τον ακούσει, εκείνος την έπνιξε.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν κοιμόταν 6 λεπτά πριν πεθάνει, λέει η ιατροδικαστής

Σύμφωνα όμως, με την κατάθεση της ιατροδικαστή και από τα ευρήματα στο βιομετρικό ρολόι της 20χρονης, το θύμα ήταν σε κατάσταση ύπνου έξι λεπτά πριν πεθάνει. Αντιφάσεις υπήρξαν και στη δεύτερη κατάθεση του πιλότου, ο οποίος στην ερώτηση των αστυνομικών να περιγράψει τη στιγμή που αγκάλιασε τη σύζυγό του που μετά από λίγο αντιλήφθηκε ότι δεν κουνιόταν, ισχυρίστηκε πως ξύπνησε την Καρολάιν, που κοιμόταν στο κρεβάτι και την έπνιξε με το μαξιλάρι, ενώ εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.

Ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωανίδης σημείωσε σήμερα στον Ant1 για το θέμα αυτό: «Η Καρολάιν δεν κοιμόταν, αυτό που αναφέρεται δεν το δεχόμαστε. Υπάρχουν στοιχεία που θα προσθέσουμε σε επίπεδο ανακριτικής Αρχής που θα εμπλουτίσουν τα δεδομένα. Όταν συνέβη το περιστατικό, η Κάρολαϊν δεν κοιμόταν. Θα δοθούν διευκρινιστικές λεπτομέρειες στην απολογία του πελάτη μου την Τρίτη. Θα δώσει κι άλλα στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν κοιμόταν».

Σε αυτό το σπίτι στα Γλυκά Νερά άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν- Eurokinissi

Σε αυτό το σπίτι στα Γλυκά Νερά άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν- Eurokinissi

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν αναζητούσε διαμέρισμα για να φύγει από το σπίτι και νταντά για την κόρη της»

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα έδωσε σήμερα  η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας, που επισκεπτόταν το ζευγάρι. 

«Η εντολέας μου κατέθετε επί τρεις ώρες στην ΓΑΔΑ. Μίλησε για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού στις Αρχές» είπε στον Ant1 η Σταματία Μάρκου.

Η άτυχη Καρολάιν με την κόρη της

Η άτυχη Καρολάιν με την κόρη της

«Η εντολέας μου κατέθεσε ότι η Καρολάιν αναζητούσε διαμέρισμα για να μείνει μόνη με την κόρη της, αναζητούσε νταντά για να προσέχει το παιδί, γιατί το όνειρο της ήταν να σπουδάσει ζαχαροπλαστική» αποκάλυψε η ίδια, η οποία χαρακτήρισε την Καρολάιν ως «ένα παιδί χαρά Θεού» 

«Το θέμα είναι ότι ήταν ένα παιδί. Ο δολοφόνος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι αυτή ήταν μια σχέση που δεν είχε αύριο» είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top