Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν κοιμόταν 6 λεπτά πριν πεθάνει, λέει η ιατροδικαστής

«Ο θάνατος της δεν ήταν ακαριαίος, διήρκησε μερικά λεπτά»

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες θανάτου της Καρολάιν. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Φως στα όσα διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές. Ο σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε μετά από 37 μέρες ότι ήταν εκείνος που τη σκότωσε, μετά από έναν άγριο καβγά που είχε το ζευγάρι, όπως υποστήριξε. Ο 32χρονος Μπάμπης θα απολογηθεί για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο την ερχόμενη Τρίτη, ενώ την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο από την κατάθεση της ιατροδικαστή. 

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολάιν είναι πολύ θυμωμένη - Αναρωτιέται γιατί»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, λοιπόν, το θύμα κοιμόταν έξι λεπτά πριν μπει στη «διαδικασία μηχανισμού του θανάτου».

Φωτογραφία από τον γάμο της Καρολάιν με τον πιλότο, τον άνθρωπο που ομολόγησε ότι της στέρησε τη ζωή

Φωτογραφία από τον γάμο της Καρολάιν με τον πιλότο, τον άνθρωπο που ομολόγησε ότι της στέρησε τη ζωή

Ο ανακριτής της υπόθεσης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχει στα χέρια του τα πλήρη τα στοιχεία της υπόθεσης μεταξύ των οποίων και η ερμηνεία της ιατροδικαστή για τις καταγραφές της καρδιακής λειτουργίας από το ρολόι της 20χρονης, που φαίνεται να μη συμφωνούν με όσα ισχυρίστηκε στην ομολογία του ο δράστης.

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε στο ημερολόγιό της η Καρολάιν για τον Μπάμπη

Όπως αναφέρει στην κατάθεση της στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής, ο θάνατος της 20χρονης επήλθε στο διάστημα από τις 4:05 έως τις 4:11 οπότε και καταγράφηκε απότομη αύξηση των καρδιακών παλμών. Μερικά λεπτά νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 3:58 οι καρδιακοί παλμοί της Καρολάιν δηλώνουν ένα άτομο που κοιμάται.

Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία του» λέει ο δικηγόρος του πιλότου

Στην κατάθεση της, η ιατροδικαστής αναφέρει ότι όταν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και είδε το ρολόι που φορούσε το θύμα το πήρε ώστε να προστατευθεί και να μεταφερθεί για αξιολόγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.  Από τις τιμές που μελέτησε, εκτίμησε ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58, η οποία καταγράφηκε από 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνου. Στις 4:05 οι παλμοί αυξήθηκαν κατά 50% περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και εκτιμά ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. «Από τη νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι η διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά, ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος» σημειώνει η ιατροδικαστής.

Το φέρετρο που μετέφερε το άψυχο σώμα της Καρολάιν από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών- Eurokinissi

Το φέρετρο που μετέφερε το άψυχο σώμα της Καρολάιν από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών- Eurokinissi

Η μάρτυρας αναφερόμενη στην εξέταση που έκανε στον 32χρονο δράστη, οκτώ ώρες μετά την κλήση της αστυνομίας για την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο άνδρας δεν έφερε ούτε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά. Η ιατροδικαστής τονίζει πως αποκλείεται «ο άντρας που εξέτασα να έχει παραμείνει επί 2 ώρες σε κατάσταση αναισθησίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top