Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία του» λέει ο δικηγόρος του πιλότου

«Μου αξίζει να τιμωρηθώ» είπε ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος πήρε χθες προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη ΤρίτηΟ Βασίλης Σπύρου, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» είπε πως θεωρεί ότι ο πελάτης του είναι στην ίδια κατάσταση με τη χθεσινή. 

Γλυκά Νερά: Η γλώσσα του σώματος πρόδιδε την ενοχή του πιλότου

«Του πήγα έγγραφα από τη δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του, ούτε και θα ήθελα» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω μια αίσθηση ότι μετά από αυτή την ομολογία, ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι του αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης» τόνισε ο συνήγορος. 

Γλυκά Νερά: «Το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της»

Αναφέρθηκε ακόμη στο γεγονός ότι έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από τη διάπραξη του εγκλήματος και στη συμπεριφορά του κατηγορούμενου, θυμίζοντας ότι «στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί».

Γλυκά Νερά: «Καταστράφηκαν τα πάντα» ψέλλιζε στον δικηγόρο του ο Μπάμπης

Χθες, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μίλησε ο έτερος δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη. Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αποκάλυψε ότι ο πιλότος ψέλλιζε στους δικηγόρους, όσο βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ και πριν μεταβεί στην Εισαγγελία: «Καταστράφηκαν τα πάντα, τα οποία υπεραγαπούσα». Ο κ.Παπαϊωαννίδης υποστήριξε ακόμα πως το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top