Γλυκά Νερά: «Καταστράφηκαν τα πάντα» ψέλλιζε στον δικηγόρο του ο πιλότος

«Έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του - Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα»

O καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Ψύχραιμος και χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του οδηγήθηκε σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα. Ένας εκ των δικηγόρων του πιλότου, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τι είπαν με τον κατηγορούμενο, με τον οποίο μίλησαν για 45 λεπτά.

Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - Η ομολογία του πιλότου

«Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος και συνειδητοποιημένος για την πράξη την οποία έκανε. Τον θλίβουν όσα συνέβησαν… με την καταστροφή της ζωής του, τον θάνατο της συζύγου του και φυσικά ότι έμεινε ορφανό το παιδί του» είπε ο δικηγόρος, χαρακτηρίζοντας το έγκλημα «ειδεχθέστατο». 

Γλυκά Νερά: «Το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της»

Ο δικηγόρος του πιλότου σημείωσε ότι ήταν μια «θολή στιγμή στο κεφάλι του», τονίζοντας ότι το έγκλημα «δεν ήταν προμελετημένο». 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος - Eurokinissi

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος - Eurokinissi

«Καταστράφηκαν τα πάντα, τα οποία υπεραγαπούσα» ήταν τα λόγια που ψέλλιζε στον δικηγόρο του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, όταν βρίσκονταν στη ΓΑΔΑ. 

Ο κ. Παπαϊωαννίδης πρόσθεσε ότι ο 32χρονος πιλότος είναι μετανιωμένος και η «συγγνώμη» είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει. «Είναι πραγματικά θλιμμένος και δεν ξέρει με τι λόγια να περιγράψει αυτό το οποίο συνέβη. Αυτό είναι μια πραγματικότητα» ανέφερε ο δικηγόρος του. 

Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος υπεραγαπούσε το παιδί του και ότι δεν υπάρχει άλλο κίνητρο πέρα από τη διαμάχη με τη σύζυγό του, το μοιραίο βράδυ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top