Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - Η ομολογία του πιλότου

Πώς σκότωσε την Καρολάιν ο σύζυγός της - Γιατί έπνιξε τον σκύλο

Μετά από 37 ημέρες, με ψέματα και παραπλάνηση όλων, ο σύζυγος της Καρολάιν περιέγραψε στις αρχές λεπτό προς λεπτό πώς τη σκότωσε μπροστά στα μάτια του μωρού τους. Ακόμα και οι αστυνομικοί λύγισαν, ακούγοντας την ομολογία του.

Γλυκά Νερά: «Το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της»

Ο πιλότος ομολόγησε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, για το τι έγινε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου. Ήταν με τη γυναίκα του και το μωρό τους στο σαλόνι, όταν άρχισαν να καυγαδίζουν για ακόμη μία φορά.

Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

«Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και η αλήθεια είναι ότι έκανα μια άγαρμπη κίνηση», είπε. Η Καρολάιν εκνευρίστηκε και άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντας “πώς σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;”» περιέγραψε ο κατηγορούμενος.

Στη συνέχεια ανέβηκε εκνευρισμένη στη σοφίτα, όπως είπε, λέγοντάς του ότι ήθελε να χωρίσουν και να φύγει με το παιδί. Εκείνος προσπάθησε να τα βρει μαζί της και ανεβοκατέβαινε στη σοφίτα, ισχυρίστηκε.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος πιλότος- Eurokinissi

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος πιλότος- Eurokinissi

«Κάποια στιγμή μου επιτέθηκε. Μου έριξε δυο - τρεις μπουνιές και στη συνέχεια πήρε στα χέρια της την κόρη μας και την έβαλε με δύναμη στην κούνια. Θόλωσα. Πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα. Τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της για να μη χάσει το παιδί μου και τον πατέρα της. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλλά ήταν η κακιά στιγμή» φέρεται να είπε στην απολογία του.

Στη συνέχεια, περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα και να παραπλανήσει τις αρχές.

Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια ο πιλότος

«Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών. Έπνιξα τον σκύλο στην κουπαστή για να φανεί πιο αληθινό το σκηνικό» είπε, προσθέτοντας ότι δημιούργησε σημάδια διάρρηξης με κατσαβίδι. Υποστήριξε ακόμη ότι δεν είχε συνεργό και ότι προσπάθησε όσο μπορούσε να τα κάνει έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά.

«Όλα τα έκανα για το παιδί μου» φέρεται να υποστήριξε. Ο πιλότος ισχυρίστηκε στην ομολογία του ότι  το τελευταίο διάστημα η σύζυγός του είχε ασταθή συμπεριφορά λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Κατάλαβε ότι πλέον δεν είχε νόημα το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε χθες το απόγευμα στη ΓΑΔΑ. Πριν ακόμα του πουν οι αστυνομικοί τι στοιχεία είχαν, είχε αρχίσει να τους μιλά. Την ομολογία του την υπέγραψε στις 9 χθες το βράδυ, ενώ τον είδαν και δυο ψυχολόγοι της αστυνομίας. 

Όταν ολοκλήρωσε την ομολογία είπε στους αστυνομικούς: «Συγγνώμη που σας ταλαιπώρησα και είπα τόσα ψέματα. Αισθάνομαι τύψεις  που με εμπιστευτήκατε και εγώ σας παραπλάνησα».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top