Γλυκά Νερά: «Το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της»

Τι είπε κατά την προανακριτική απολογία του ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος

Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν. Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε χθες, μετά από 37 μέρες θρίλερ, ότι ο ίδιος είχε πνίξει τη σύζυγό του και πως είχε σκηνοθετήσει τη «ληστεία» στα Γλυκά Νερά για να καλύψει τα ίχνη του, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. 

Γλυκά Νερά: Ο λόγος που η ΕΛ.ΑΣ έστειλε ελικόπτερο στην Αλόννησο

Τις πρώτες πληροφορίες από την ομολογία του πιλότου στους αστυνομικούς αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star, o δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Γεώργιζας. Αρχικά ο κατηγορούμενος περιέγραψε πώς «έστησε» τη ληστεία και στη συνέχεια εξιστόρησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Αυτό που επικαλέστηκε ήταν ένας καβγάς του ζευγαριού, με αφορμή ότι η Καρολάιν μάλωσε την κόρη τους.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος πιλότος- Eurokinissi

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος πιλότος- Eurokinissi

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δε δικαιολογεί τίποτα. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. Έλεγε: Όχι μη φέρεις τη μικρή, δε σας θέλω” και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει» είπε στην ομολογία του ο 32χρονος. 

Γλυκά Νερά: Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πιλότου, κατάλαβε ότι η Καρολάιν δεν κουνιόταν και προσπαθούσε να δει τι θα κάνει, στήνοντας το σκηνικό της ληστείας. 

«Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της», κατέληξε στην απολογία του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top