Γλυκά Νερά: Ο λόγος που η ΕΛ.ΑΣ έστειλε ελικόπτερο στην Αλόννησο

Οι φόβοι των αστυνομικών για τον πιλότο και η απόφαση Χρυσοχοΐδη

Επί δυόμιση ώρες προσπαθούσε ο 32χρονος πιλότος να στήσει το σκηνικό της ληστείας, το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του για τη δολοφονία της γυναίκας του. 

Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα δικαστήρια ο πιλότος

Μετά από 37 ημέρες θρίλερ για τους «άφαντους» δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, η αλήθεια αποκαλύφθηκε, με την ομολογία του συζύγου της ότι εκείνος ήταν που τη σκότωσε. 

Γλυκά Νερά - ΕΛ.ΑΣ: Σκηνοθέτησε τη ληστεία για να μείνει με το παιδί

Υπό δρακόντεια μέτρα προστασίας οδηγήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων ο 32χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος- Eurokinissi

Υπό δρακόντεια μέτρα προστασίας οδηγήθηκε σήμερα στην Ευελπίδων ο 32χρονος καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος- Eurokinissi

Ο Μπάμπης βρισκόταν στην Αλόννησο για το 40ήμερο μνημόσυνο της Καρολάιν, όταν ελικόπτερο της αστυνομίας μετέβη στο νησί, χθες το μεσημέρι. Τον παρέλαβε και τον οδήγησε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσει εκ νέου. Ήταν ντυμένος στα μαύρα, ενώ στιγμιότυπο τον απαθανάτισε, με δάκρυα στα μάτια, να κρατά σφικτά στην αγκαλιά του τη μητέρα της Καρολάιν. Λίγες ώρες μετά, παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως δεν υπήρξαν αδίστακτοι ληστές και πως εκείνος ήταν που έπνιξε την 20χρονη με τα ίδια του τα χέρια. 

Γλυκά Νερά: Η συζήτηση με τον πιλότο στο μνημόσυνο - «Μην κάνεις σκηνές»!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βάιος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρισκόταν μαζί με τους αστυνομικούς των Ανθρωποκτονιών, από τις 5 χθες τα ξημερώματα. Είχαν καταλήξει πως έπρεπε να καλέσουν τον πιλότο για να τον συλλάβουν. Οι αστυνομικοί φοβήθηκαν ότι ο πιλότος μπορεί να έβαζε τέλος στη ζωή του ή να προσπαθούσε να διαφύγει, καθώς τις τελευταίες ώρες είχαν διαρρεύσει στα ΜΜΕ ότι αυτός ήταν ο βασικός ύποπτος. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο υπουργός αποφάσισε να μετέβη στην Αλόννησο, ελικόπτερο της αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top