Γλυκά Νερά: Η συζήτηση με τον πιλότο στο μνημόσυνο - «Μην κάνεις σκηνές»!

Τι ακριβώς είπαν οι αστυνομικοί στον σύζυγο - δολοφόνο της Καρολάιν;

Όλα όσα είπαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την ομολογία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν και σκηνοθέτησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η είδηση της ομολογίας του συζύγου της 20χρονης Καρολάιν σχετικά με τη δολοφονία της και η σκηνοθεσία του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο.  

To έγκλημα σημειώθηκε στις 11 Μαΐου του 2021, όταν ο 32χρονος πιλότος έπνιξε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 11 μηνών κόρης τους.  

Γλυκά Νερά: «Εγώ την έπνιξα» - Η ψυχρή ομολογία του συζύγου της Καρολάιν

Ο δράστης χθες, Πέμπτη, κατέθετε στη ΓΑΔΑ επί οκτώ ώρες. Η ομολογία του προκαλεί φρίκη: «Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι μας και φεύγοντας την είδα να βάζει στην κούνια το μωρό μας. Ξαναγύρισα και άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα τα σκηνοθέτησα».  

Γλυκά Νερά: «Οι αστυνομικοί πίστεψαν από την αρχή ότι το έκανε ο πιλότος»

Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της

Γλυκά Νερά: Η συζήτηση του 32χρονου πιλότου με τους αστυνομικούς στο μνημόσυνο 

Ο 32χρονος πιλότος επί 38 μέρες έλεγε ψέματα για την δολοφονία της γυναίκας του. Μάλιστα, χθες τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο, όπου ο δολοφόνος αγκάλιαζε την μητέρα της 20χρονης κοπέλας, κλαίγοντας για τον χαμό της. 

Δολοφονία Καρολάιν: Τα στοιχεία που οδήγησαν στον σύζυγο

Κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου, οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν τον Μπάμπη πως υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση και πρέπει να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ. Τότε, ο 32χρονος δράστης άνοιξε το κινητό του, προφανώς με σκοπό να ψάξει στο ίντερνετ για σχετικές ειδήσεις. Οι αστυνομικοί του είπαν να το κλείσει και τον συμβούλεψαν να «μην κάνει σκηνές» λόγω της παρουσίας τηλεοπτικών συνεργείων, και να τους ακολουθήσει.  

Γλυκά Νερά: Η οργή της κοινής γνώμης στο instagram του συζύγου της Καρολάιν

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοτική σύμβουλος Αλοννήσου κ. Θεοδώρου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», οι αστυνομικοί είπαν στον 32χρονο πως έχει συλληφθεί ένας ύποπτος στο αεροδρόμιο και πως θα χρειαστεί να τον αναγνωρίσει.  

Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο Μπάμπης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Στην αρχή o δολοφόνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, αλλά επέμεναν οι αστυνομικοί και έτσι αναχώρησαν μαζί. «Όταν ρώτησε η μητέρα τής Καρολάιν, της απάντησε ότι έπρεπε να αναγνωρίσει έναν ύποπτο. Τότε αγκαλιάστηκαν και περιμέναμε πέντε λεπτά για να τελειώσει η συναισθηματική φόρτισή τους, που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι», πρόσθεσε η κυρία Θεοδώρου. 

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν σχεδίαζε να φύγει από το σπίτι με το μωρό 

Η δημοτική σύμβουλος του νησιού, η οποία γνωρίζει την οικογένεια της άτυχης 20χρονης αποκάλυψε πως φαίνονταν «ευτυχισμένο ζευγάρι»: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή έστελνε μηνύματα στη μαμά της η Καρολάιν και της έλεγε ότι σχεδιάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια καλή της φίλη γνώριζε τα προβλήματα».

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Σύμφωνα με τις πηγές της αστυνομίας , ωστόσο, το ζευγάρι τσακωνόταν πολύ συχνά, ενώ η 20χρονη κοπέλα μία μέρα πριν την άγρια δολοφονία της έψαχνε κάποιο κατάλυμα για να φύγει με το μωρό της.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top