Γλυκά Νερά: Η οργή της κοινής γνώμης στο instagram του συζύγου της Καρολάιν

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Η αλήθεια πάντα βγαίνει...» γράφει χρήστης

Λίγες ώρες πριν ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν ο 32χρονος σύζυγός της βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνό της- Αγκάλιαζε τη μητέρα της κι έκλαιγε/ κεντρικό δελτίο Star

Την οργή της κοινής γνώμης έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι δολοφόνος της Καρολάιν είναι ο 32χρονος σύζυγός της. Ο πιλότος που σκηνοθέτησε μια ληστεία με αδίστακτους κακοποιούς που έπνιξαν τη γυναίκα του, ομολόγησε μετά από 37 μέρες, ότι εκείνος ήταν που τη σκότωσε μετά από έναν καβγά τους, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι τη σκότωσε

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σόκαρε το πανελλήνιο. Ήταν αποτρόπαιο, πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά και το θύμα «άγγιξε» τις καρδιές του κόσμου. Ένα νέο κορίτσι, μόλις 20 χρόνων είχε δολοφονηθεί δίπλα στο μωρό της, πριν καν προλάβει γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της. 

Γλυκά Νερά: Το σενάριο του πιλότου για να καλύψει τα ίχνη του

Ο κόσμος δείχνει την αγανάκτηση και την οργή μέσω των μηνυμάτων που αφήνει στα social media του καθομολογίαν δράστη. 

Γλυκά Νερά: Μερικά από τα μηνύματα στο προφίλ του πιλότου

  • «Επιτέλους ήρθε η ώρα σου. Τέρας» 
  • «κρίμα ούτε το προφίλ σου δεν πρόλαβες να κλείσεις. Ξέχασες να βγάλεις το smart watch. Τελικά ο άνθρωπος σου είπε τον πόνο του από το Αλεποχώρι και δεν μπόρεσες να το αναπαραστήσεις τέλεια. Πώς αγκάλιασες αυτή τη μάνα σήμερα το πρωί. Εκει να την πονέσεις κι άλλο!»
  • «Ντροπή σου!!!»
  • «Καλή ενδοσκόπηση μέσα απ τα σίδερα»
  • «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Η αλήθεια πάντα βγαίνει...»
  • «Πώς κοιμόσουν 40 μέρες τώρα;;;»
  • «Έκανες μπαμ από την αρχή. Κρίμα για την γλυκιά Κάρολ και τη μικρή. Εύχομαι οι Ερινύες να σε επισκέπτονται κάθε βράδυ και να είναι ανελέητες για όλη σου τη ζωή»

Πιλότος και Κάρολαιν


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top