Γλυκά Νερά: Το σενάριο του πιλότου για να καλύψει τα ίχνη του

Οι καταθέσεις του για τη σκηνοθετημένη ληστεία με τους τρεις κακοποιούς

Tα μηνύματα που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Έπεσε η αυλαία σε ένα θρίλερ 37 ημερών για τους δράστες της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Δεν ήταν αδίστακτοι ληστές αυτοί που σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, αλλά ο ίδιος της ο σύζυγος. 

Γλυκά Νερά: Το πρωί ο Μπάμπης αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν κι έκλαιγε

Ο 32χρονος πιλότος, ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος, ομολόγησε σήμερα πως μετά από έναν καβγά τους, έπνιξε την Καρολάιν με τα ίδια του τα χέρια, μπροστά στο μωρό τους. Στη συνέχεια, σκηνοθέτησε τη «ληστεία» από δήθεν αδίστακτους κακοποιούς που σκότωσαν τη γυναίκα του, ενώ αναζητούσαν να αποσπάσουν κι άλλα χρήματα. 

Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο Μπάμπης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η σκηνοθεσία της «ληστείας»

Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών δε βρέθηκαν ούτε ίχνη DNA, ούτε αποτυπώματα. Οι κάμερες ασφαλείας δεν έδειξαν καμία ύποπτη κίνηση οχήματος ή μηχανής κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Τι είχε συμβεί το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου; 

Η μεζονέτα όπου δολονήθηκε η 20χρονη από τον σύζυγό της- ΙΝΤΙΜΕ

Η μεζονέτα όπου δολονήθηκε η 20χρονη από τον σύζυγό της- ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του 32χρονου πιλότου, αδίστακτοι ληστές μπούκαραν από το υπόγειο της μεζονέτας, αφού πρωτίστως έπνιξαν τον σκύλο της οικογένειας με το λουρί του. 

Οι δράστες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του συζύγου της Καρολάιν, ήταν τρεις. Οι δύο φορούσαν full face κουκούλες και ο τρίτος φορούσε κάλυμμα λαιμού σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Ο ένας ήταν κοντός και οι άλλοι δύο ψηλοί. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές τον ίδιο και άλλες φορές το μωρό του ζευγαριού, ενώ όπως είχε πει στις αρχές, μιλούσαν ελληνικά αλλά και μία γλώσσα που δε γνώριζε. 

Γλυκά Νερά: «Άκουγα τη γυναίκα μου να ουρλιάζει» - Τι κατέθεσε ο 32χρονος

Γλυκά Νερά: Τι έλεγε στις καταθέσεις του ο 32χρονος πιλότος

Οι ληστές ζήτησαν τα χρήματα του ζευγαριού κι εκείνος τους αποκάλυψε αμέσως πού ήταν. Όπως είχε πει ο πιλότος, το ζευγάρι είχε ένα ποσό περίπου στα 10.000 ευρώ, κρυμμένο μέσα σε ένα παιδικό παιχνίδι, προκειμένου να κάνουν κάποια αγορά οικοπέδου. 

 

 

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ ήμουν δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» είχε υποστηρίξει στην πρώτη του κατάθεση. 

Η Καρολάιν ούρλιαξε όταν απείλησαν το μωρό της και τότε ο κοντός από τους δράστες την έπνιξε. Ο 32χρονος πιλότος ήταν σφικτά δεμένος με σχοινιά και μονωτική ταινία, κάτι που φέρεται να του προκάλεσε υποξία, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, όπως ισχυρίστηκε o ίδιος. Τα μάτια ήταν κλειστά, αλλά υπήρχε μια χαραμάδα που μπορούσε να δει. Τελικά, κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, πληκτρολογώντας με τη μύτη του το 100.

Γλυκά Νερά έγκλημα: «Οι έρευνες στρέφονται πλέον παντού»

Συγκλονιστική δε ήταν η στιγμή που ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είναι νεκρή, σύμφωνα με άλλη κατάθεσή του, μέρος της οποίας είχε προβάλει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε: "έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις". Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω» είχε καταθέσει.

Ο 32χρονος πιλότος ήταν πολύ πρόθυμος να πει όσα «γνώριζε» στις αρχές, όλο αυτό το διάστημα. Σε άλλη κατάθεσή του είχε  περιγράψει και τον «κοντό» που είχε ακινητοποιήσει την 20χρονη, όταν κάποια στιγμή έπεσε αυτό που φορούσε στο πρόσωπο και μπόρεσε να τον παρατηρήσει. «Είχε σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό πρόσωπο και έντονα μάγουλα. Στο σημείο κάτω από τα μάτια ήταν ελαφρά αξύριστος, με ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1,70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες». Περιγραφή έχει δώσει και για τους άλλους δύο δράστες.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Η ληστεία «καρμπόν»

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του εκπαιδευτή του συζύγου της άτυχης Καρολάιν, ότι είχε πέσει ο ίδιος και η γυναίκα του θύματα παρόμοιας ληστείας, στο Αλεποχώρι, το 2018.

Ληστεία Γλυκά Νερά: «Έκαναν στη σύζυγό μου ό,τι και στην Καρολάιν»

Ο τρόπος που είχαν δράσει τότε οι τρεις κακοποιοί, ήταν καρμπόν με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. 

Δεν αποκλείεται βέβαια, η περιγραφή του εκπαιδευτή του για τη ληστεία που είχε υποστεί, να ήταν αυτή που ενέπνευσε τον πιλότο να σκηνοθετήσει, για να καλύψει τα ίχνη του στη δολοφονία της συζύγου του. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top