Γλυκά Νερά: Το πρωί ο πιλότος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν κι έκλαιγε

Πριν ομολογήσει ότι τη σκότωσε ήταν στην Αλόννησο για το 40ήμερο μνημόσυνο

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Δράστης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της, όπως ομολόγησε ο ίδιος. Ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στο νεκροταφείο της Αλοννήσου για το 40ήμερο μνημόσυνο της συζύγου του, σήμερα το μεσημέρι. Από εκεί τον παρέλαβε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ και τον οδήγησε στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσε επί επτά ώρες.

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Ήταν λίγο μετά τις εννιά και μισή το πρωί. Στο εκκλησάκι της Παναγίας στο νεκροταφείο της Αλοννήσου, μόλις είχε ολοκληρωθεί το μνημόσυνο για τον άδικο χαμό της Καρολάιν. Ο σύζυγός της, ντυμένος στα μαύρα και με δάκρυα στα μάτια, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του τη μητέρα της. Λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε πως αυτός ήταν που της είχε στερήσει τη ζωή.

Ο σύζυγος της Καρολάιν κρατά στην αγκαλιά του τη μητέρα της στο 40ήμερο μνημόσυνο

Ο σύζυγος της Καρολάιν κρατά στην αγκαλιά του τη μητέρα της στο 40ήμερο μνημόσυνο

Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους που περίμεναν να πουν δυο λόγια παρηγοριάς στον 32χρονο πιλότο ήταν και ένας φίλος του αστυνομικός. Αμέσως μετά την τελετή, τον πλησίασε, τον αγκάλιασε και κάτι του ψιθύρισε στο αυτί. Ενδεχομένως εκείνη τη στιγμή να τον ενημέρωνε πως στο νησί έφθανε το κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας για να τον μεταφέρει στην Αθήνα προκειμένου να δώσει εκ νέου κατάθεση στους αστυνομικούς του Εγκλημάτων Κατά Ζωής.   

 

 

Οι δύο άνδρες απομακρύνθηκαν από τον πολύ κόσμο και συνέχισαν τη συζήτησή τους. Ένας ακόμη φίλος πήγε κοντά τους. Λίγα λεπτά, ο πιλότος και οι δύο του φίλοι βγήκαν από το νεκροταφείο και απομακρύνθηκαν βιαστικά με ένα κόκκινο αυτοκίνητο.

Σαράντα ημέρες μετά τη φρικτή δολοφονία της Καρολάιν, δίπλα στην 11 μηνών κορούλα της, αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που τη σκότωσε και που τελικά είχε σκηνοθετήσει τη ληστεία στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά. Προηγήθηκε ένας καβγάς και τη σκότωσε, υποστήριξε στην ομολογία του ο 32χρονος. Πληροφορίες του Star ανέφεραν ότι η Καρολάιν σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top