Γλυκά Νερά: «Εγώ την έπνιξα » - Η ψυχρή ομολογία του συζύγου της Καρολάιν

«Μου φώναζε να φύγω από το σπίτι και θόλωσα» υποστήριξε ο πιλότος

Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν ότι αυτός ήταν εκείνος που τη δολοφόνησε. Βίντεο: Ερτ

Οι χειρότεροι φόβοι όλων για τη δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο σύζυγός της Μπάμπης είναι ο καθ΄ομολογίαν δράστης της δολοφονίας  και για πάνω από έναν μήνα έπαιζε θέατρο. Ο 32χρονος πιλότος, μετά από επτά ώρες κατάθεσης στη ΓΑΔΑ, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του δίπλα στην κορούλα τους. 

Γλυκά Νερά: Η οργή της κοινής γνώμης στο instagram του συζύγου της Καρολάιν

Περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς πώς έγινε το στυγερό έγκλημα, απέδωσε την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από καβγά και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συνεργό.

Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο Μπάμπης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι μας και φεύγοντας την είδα να βάζει στην κούνια το μωρό μας. Ξαναγύρισα και άρχισε να μου φωνάζει να φύγω από το σπίτι. Εκείνη την ώρα θόλωσα, την ακινητοποίησα και έκλεισα το στόμα της με τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόση ώρα. Ήμουν μόνος μου. Δεν είχα συνεργό. Όταν συνειδητοποίησα ότι είναι νεκρή, απλώς άρχισα να σκέφτομαι πώς θα το καλύψω, γιατί έχουμε και ένα μωρό και δεν ήξερα τι να κάνω. Όλα τα σκηνοθέτησα.

Γλυκά Νερά

Όπως είπε, το μοιραίο βράδυ η Καρολάιν τον απείλησε ότι θα πάρει το μωρό και θα τον εγκαταλείψει, θόλωσε και όταν άφησε το νεογέννητο μωρό στην κούνια, της επιτέθηκε και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη, πνίγοντάς την.

Στη συνέχεια, έπνιξε τον σκύλο του, τον κρέμασε και έστησε τη σκηνή του εγκλήματος προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του. Επινόησε μια καλοστημένη ληστεία που είχε πολλά κοινά με εκείνη του φίλου και εκπαιδευτή του στα Μέγαρα.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι – Τα μηνύματα το μοιραίο βράδυ

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι καιρό πριν τη δολοφονία της αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της με τον πιλότο και σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, ενώ φέρεται να έψαχνε και ξενοδοχείο για να μείνει προσωρινά.

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Η αστυνομία κατάφερε να ανακτήσει ορισμένα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι τη μοιραία νύχτα της 11ης Μαΐου. 

Μάλιστα, κάποια από αυτά που έστειλε η Καρολάιν φέρεται να είχαν απειλητικό περιεχόμενο, αφού του έγραφε ότι θα τον χωρίσει και θα φύγει μαζί με το παιδί τους από το σπίτι, στοιχείο που αν επιβεβαιωθεί θα μπορούσε να συνιστά κίνητρο δολοφονίας, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Γλυκά Νερά: Οι αντιφάσεις του πιλότου και τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 32χρονος πιλότος που αποτελούσε όλον αυτόν τον καιρό τον μοναδικό μάρτυρα της δολοφονίας και της υποτιθέμενης ληστείας, κλήθηκε πολλές φορές στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει. Κάθε φορά, όμως, έπεφτε σε αντιφάσεις και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

Δολοφονία Καρολάιν: Τα στοιχεία που οδήγησαν στον σύζυγο

Οι περιγραφές, η κάμερα του σπιτιού του, το κινητό του τηλέφωνο και το βιομετρικό ρολόι της άτυχης κοπέλας έριξαν φως στο μυστήριο των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα: 

  • Η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος από τις κάμερες στο σπίτι του ζευγαριού, δε συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Επίσης, είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, που οι δράστες ληστειών δεν προτιμούν.
  • Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 π.μ. η λειτουργία της κάμερας στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Ωστόσο, οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο ίδιος στις αρχές.
  • Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα, ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση. Μάλιστα, την ώρα που ισχυρίστηκε ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα.
  • Εφαρμογή στο κινητό του δείχνει ότι έκανε βήματα την ώρα που θεωρητικά ήταν λιπόθυμος, από τις 4:50 το πρωί μέχρι τις 6:20, που δήλωσε αρχικά ότι συνήλθε. Επίσης, κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές, ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.
  • Το βιομετρικό ρολόι (smartwatch) της άτυχης κοπέλας έδειξε ότι οι παλμοί της σταμάτησαν πριν από την ώρα που ισχυρίστηκε αρχικά ο Μπάμπης ότι μπήκαν οι ληστές. 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top