Γλυκά Νερά: Τα γυρίζει ο πιλότος - «Ξύπνησα την Καρολάιν και τη σκότωσα»

Τι ισχυρίστηκε στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης Καρολάιν για τις συνθήκες θανάτου της. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (19/6)

Δύο φορές μίλησε στους αστυνομικούς ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ την Πέμπτη, όπου μεταφέρθηκε από την Αλόννησο μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν. Η δεύτερη έγινε στις 3 περίπου τα ξημερώματα και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν αντιφάσεις στην περιγραφή του τρόπου που δολοφόνησε την άτυχη μητέρα.

Γλυκά Νερά: Υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν;

Στην ερώτηση των αστυνομικών να περιγράψει τη στιγμή που αγκάλιασε τη σύζυγό του που μετά από λίγο αντιλήφθηκε ότι δεν κουνιόταν, ο πιλότος ισχυρίστηκε πως ξύπνησε την Καρολάιν, η οποία κοιμόταν στο κρεβάτι και την έπνιξε με το μαξιλάρι ενώ εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.

Γλυκά Νερά: «Ζητώ συγγνώμη. Kαταστράφηκε η οικογένειά μου και φταίω εγώ»

Γλυκά Νερά

«Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη Λυδία ήταν πάρα πολύ άσχημο. Αυτή δεν ήθελε ούτε να με ακούσει. Μου είπε να φύγω και εγώ και η Λυδία. Τότε λοιπόν, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη, πήγα από πάνω της, προσπαθώντας να την κάνω να με ακούσει. Αυτή τιναζόταν για να με πετάξει από πάνω της, αλλά όσο αυτή τιναζόταν, τόσο εγώ την πίεζα γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να με ακούσει. Ενώ ήμασταν σε αυτή την κατάσταση, εγώ από πάνω της να την πιέζω και αυτή να τινάζεται, το μπροστά μέρος του προσώπου της, δηλαδή το στόμα, η μύτη και τα μάτια της κόλλησαν στο μαξιλάρι. Δεν θυμάμαι αν εκείνη τη στιγμή της πίεσα με τα χέρια μου το κεφάλι, νομίζω όμως ότι με το βάρος του σώματός μου της πίεζα το κεφάλι. Όσο την πίεζα της είπα 2-3 φορές: "Τη μικρή δεν θα την ξαναχτυπήσεις". Αυτό όλο πρέπει να κράτησε κάνα πεντάλεπτο, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν είχε σταματήσει να κουνιέται. Στη συνέχεια μέσα στον πανικό μου, προσπάθησα να την συνεφέρω, είδα όμως πως αυτό ήταν μάταιο», είπε στους άνδρες της αστυνομίας.

Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» - Η ομολογία του πιλότου

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Τι είχε ισχυριστεί στην πρώτη κατάθεση

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης σχετικά με το τι συνέβη τη βραδιά της δολοφονίας είχε περιγράψει ότι είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του και στη συνέχεια ανέφερε: «Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε: "Όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω". Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό πρέπει να κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα δηλαδή που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα, αλλά κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανα ήταν μάταιο».

Γλυκά Νερά: «Δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία. Ήταν προμελετημένο»

Γλυκά Νερά: Τι είπε για τον τρόπο που δέθηκε

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς για τον τρόπο με τον οποίο έδεσε τα χέρια και τα πόδια του, ο 32χρονος πιλότος είπε ότι τα έδεσε πίσω από τα πόδια του. «Έδεσα τα πόδια μου μεταξύ τους. Στη συνέχεια έδεσα τα πόδια μου στις τάβλες του κρεβατιού και τελευταία, όπως είναι φυσικό, έδεσα τα χέρια μου πίσω από τα πόδια μου».

Γλυκά Νερά: «Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ» - Οι δύο ώρες της φρίκης

Γλυκά Νερά: Έκρυψε τα κοσμήματα στο ντεπόζιτο της μηχανής του

Ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του και να στήσει το σκηνικό της ληστείας εξαφάνισε ό,τι κοσμήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος, πήρε μέχρι και τις βέρες τους και κι ένα μενταγιόν της Καρολάιν, τα έκρυψε στο ντεπόζιτο της μηχανής του και λίγες ημέρες αργότερα τα έβγαλε και τα πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών κοντά στην μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, όπως είπε, έβαλε μέχρι και γάντια, ώστε να μην αφήσει αποτυπώματα και κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών που θα πήγαιναν αργότερα για έρευνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top