Γλυκά Νερά: Υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν;

Τι φοβόταν η 20χρονη μητέρα και ήθελε να φύγει με την κόρη της;

Υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν; Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που έρχονται στο φως μέρα με την ημέρα. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει μέχρι τώρα ο πιλότος, φαίνεται ότι δεν υπήρχε συνεργός κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Γλυκά Νερά: «Ζητώ συγγνώμη. Kαταστραφήκε η οικογένειά μου και φταίω εγώ»

Από την πρώτη στιγμή που ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα έλεγε και ξανάλεγε στους αστυνομικούς πως έδρασε μόνος του, ότι δεν είχε συνεργό. Όμως, νέα στοιχεία και πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια ενδεχομένως να τοποθετήσουν στο κάδρο των ερευνών και τρίτο πρόσωπο, όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στη εκπομπή της «Φως στο Τούνελ», μετά από όσα είπε τηλεφωνικώς ένας μάρτυρας.

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης στην κηδεία δεν πλησίασε το φέρετρο της Καρολάιν»

Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικοί λένε ότι δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο, όμως φαίνεται ότι η κοπέλα κάτι είχε εκμυστηρευθεί στο φιλικό της περιβάλλον, ότι κάτι συνέβαινε στην οικογένειά της που την είχε αναστατώσει και ήθελε να φύγει να χωρίσει. 

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν κοιμόταν 6 λεπτά πριν πεθάνει, λέει η ιατροδικαστής

Τι είχε μάθει η Καρολάιν για τη ζωή του πιλότου που την είχε αναστατώσει τόσο πολύ, ώστε να θέλει να πάρει την 11 μηνών κορούλα της και να φύγει από το σπίτι; Τι δεν της αποκάλυπτε ο πιλότος που ενίσχυε ακόμα περισσότερο τους φόβους της; Ήταν μπλεγμένος κάπου που και ο ίδιος δεν θέλει να ομολογήσει;

Γλυκά Νερά έγκλημα

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση σε περίπτωση που ο 32χρονος πιλότος είναι μπλεγμένος σε άλλη υπόθεση.

«Είναι μια υπόθεση με μεγάλες ανατροπές. Μπορεί να υπάρχει κάποιος συνεργός που να κινεί τα νήματα και ηθελημένα ή μη μπορεί να έγινε συναυτουργός», ανέφερε ο κ. Τσούκαλης.

Όσα είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για το ενδεχόμενο συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top