Γλυκά Νερά: «Στην κηδεία δεν πλησίασε το φέρετρο της Καρολάιν»

Η στάση του πιλότου που κίνησε υποψίες

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της Αλοννήσου μετά την ομολογία του πιλότου αυτός είναι που σκότωσε την Καρολάιν. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μετά την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν ότι ήταν εκείνος που της αφαίρεσε τη ζωή και σκηνοθέτησε την «ληστεία» στη μεζονέτα τους, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν κοιμόταν 6 λεπτά πριν πεθάνει, λέει η ιατροδικαστής

Την ίδια ώρα, στην Αλόννησο, τον τόπο όπου μεγάλωσε η άτυχη μητέρα και όπου ο πιλότος περνούσε τα καλοκαίρια, η κοινωνία είναι μουδιασμένη από την τραγική αυτή εξέλιξη. Φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη, φέρνουν στη μνήμη τους όσα διαδραματίστηκαν στο νησί την ημέρα της κηδείας της 20χρονης κοπέλας. Όλα είναι ξεκάθαρα πλέον.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολάιν είναι πολύ θυμωμένη - Αναρωτιέται γιατί»

Στενός φίλος της οικογένειας μιλώντας στο TheNewspaper.gr, ανέφερε ότι η στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία στις 14 Μαΐου τού γέννησε ερωτήματα. Όπως είπε, καθ΄όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ο πιλότος δεν πλησίασε καθόλου το φέρετρο της γυναίκας του και δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση ότι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ. Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που “έφυγε” από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι», είπε χαρακτηριστικά.

κηδεία Καρολάιν Αλόννησος

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στην Καρολάιν στις 14/5. φωτογραφία Intime

Γλυκά Νερά: Η γλώσσα του σώματος πρόδιδε την ενοχή του πιλότου

Ο οικογενειακός φίλος πρόσθεσε ότι η αυτή η στάση του τον προβλημάτισε πολύ και εκμυστηρεύτηκε στους οικείους του ότι έχει την αίσθηση πως ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top