Γλυκά Νερά: «Ζητώ συγγνώμη. Kαταστράφηκε η οικογένειά μου και φταίω εγώ»

Οι πρώτες δηλώσεις του συζυγοκτόνου μέσα από την φυλακή

Τι είπε ο 32χρονος πιλότος μέσα από τη φυλακή. Πηγή/βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις τελευταίες εξελίξεις της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Γλυκά Νερά: «Στην κηδεία δεν πλησίασε το φέρετρο της Καρολάιν»

Γλυκά Νερά - πιλότος ΓΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος μετά την ομολογία του. Eurokinissi

Ο 32χρονος πιλότος μιλώντας μέσα από την φυλακή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ζήτησε «συγγνώμη» για την πράξη του και είπε πως ό,τι έκανε το έκανε για να μην χάσει η κόρη του και τους δύο γονείς της την ίδια μέρα.

Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία του» λέει ο δικηγόρος του πιλότου

Το συγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη για αυτό που έχει συμβεί. Εκείνη την ημέρα καταστράφηκε η οικογένειά μας και η ευθύνη είναι δική μου. Οτιδήποτε άλλο από τότε ήταν μία απελπισμένη προσπάθεια να μην χάσει η κόρη μας και τους δύο γονείς της την ίδια ημέρα.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώνει συνειδητοποιημένος με την πράξη του και αρνήθηκε να δει ψυχίατρο.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν κοιμόταν 6 λεπτά πριν πεθάνει, λέει η ιατροδικαστής

Αυτή θα ειναι και η γραμμή που θα ακολουθήσει στην απολογία του στον ανακριτή  την ερχόμενη Τρίτη, ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ζητήσει εκ νέου προθεσμία, ώστε ο συνήγορός του να πάρει όλο το σύνολο της δικογραφίας και να απολογηθεί τελικά μία ημέρα μετά.

Γλυκά Νερά

O 32χρονος κρατείται απομονωμένος στη γυναικεία πτέρυγα στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση είναι η ψυχραιμία που δείχνει, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί ζήτησε από τον συνήγορό του να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δοθεί η επιμέλεια της κόρης του.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top