Γλυκά Νερά: «Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ» - Οι δύο ώρες της φρίκης

«Έπνιξα τον σκύλο για να φανεί πιο πειστικό» - Η ομολογία του πιλότου

Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν φέρεται να είναι ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, που χθες το βράδυ ομολόγησε την πράξη του μετά από πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ.

Γλυκά Νερά: «Οι αστυνομικοί πίστεψαν από την αρχή ότι το έκανε ο πιλότος»

Ο 32χρονος πιλότος είναι πεσμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς μετά την ομολογία της στυγερής δολοφονίας. 

Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.

Γλυκά Νερά: «Ήταν προμελετημένο. Δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία»

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ενώ ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έχει αναστολές, ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν διέπραξε το έγκλημα και θεωρείτο ύποπτος φυγής, γι αυτό και συνελήφθη. 

Γλυκά Νερά: «Ήταν χειριστική. Μου έλεγε ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ανατριχίλα προκαλούν όσα είπε ο 32χρονος πιλότος κατά την κατάθεσή του, χθες, στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος κατηγόρησε την Κάρολαϊν πως ήταν χειριστική και πως του έκανε διαρκώς παρατηρήσεις για τον ρόλο του ως πατέρα ενώ ισχυρίστηκε πως συμπεριφέρθηκε άσχημα στο μωρό τους το βράδυ της δολοφονίας.

Κάποια στιγμή πήγα να σηκώσω το μωρό και η αλήθεια είναι ότι έκανα μια άγαρμπη κίνηση. Τότε η Καρολάιν εκνευρίστηκε και άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά λέγοντας “πως σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;”

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή μου επιτέθηκε» 

Ο πιλότος φαίνεται να είχε τύψεις γιατί είπε ψέματα σε όλους.. Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας χτίστηκε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ αστυνομικών και πιλότου. 

Οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής τους που κατέληξε σε απολογία, έκαναν πως τον καταλαβαίνουν και περιέγραφαν και εκείνοι τα δικά τους προβλήματα με τις συζύγους τους προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο οικείοι.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά όταν είδε ότι έβαλε το μωρό στην κούνια «φοβήθηκε ότι θα έκανε κακό στο μωρό». Την έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, έβαλε τα χέρια του στη μύτη της και το στόμα της και μετά μια μπλούζα στο στόμα της, πνίγοντάς την. Όπως είπε, στην αρχή δεν κατάλαβε ότι πέθανε, αλλά νόμισε ότι είχε λιποθυμήσει.

«Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή μου επιτέθηκε. Μου έριξε δυο - τρεις μπουνιές και στη συνέχεια πήρε στα χέρια της την κόρη μας και την έβαλε με δύναμη στην κούνια. Δεν ήθελα να την σκοτώσω, αλλά ήταν η κακιά στιγμή» είπε ο 32χρονος.

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι ανεβοκατέβηκε αρκετές φορές στη σοφίτα προκειμένου να τα βρουν ξανά. Υποστήριξε ότι αυτός ήταν συναινετικός και συγκαταβατικός στις εξάρσεις της γυναίκας του, γιατί ήθελε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή.

Φοβήθηκα… Όλα τα έκανα για το παιδί μου. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε μεταξύ μας αρκετούς τσακωμούς. Η Καρολάιν μου είχε ζητήσει να φύγω από το σπίτι μας.

Γλυκά Νερά: «Έπνιξα τον σκύλο για να φανεί πιο πειστικό»

Αναφορικά με τον σκύλο τον οποίο έπνιξε και στη συνέχεια κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας είπε ότι το έκανε για να φανεί η «ληστεία» πιο πειστική.

«Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός, το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ»

Μετά φέρεται να έσπασε την κάμερα, πιστεύοντας ότι έτσι θα έσβηνε τα ίχνη του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top