Γλυκά Νερά: «Δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία. Ήταν προμελετημένο»

Ο 32χρονος θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης του όταν αποφυλακιστεί

Όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τη δράση του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά. Πηγή/βίντεο: Σκάι

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν και ότι «έστησε» τη σκηνή του εγκλήματος ώστε να φανεί ως… ληστεία.

Γλυκά Νερά: «Δεν έχει αναστολές» - Ποινική δίωξη για τον 32χρονο

Ο πιλότος φέρεται, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, να σχεδίαζε τη φανταστική ληστεία για πάνω από δύο ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, επηρεασμένος από αντίστοιχη εγκληματική ενέργεια στο σπίτι του φίλου και εκπαιδευτή του στο Αλεποχώρι.

«Νόμιζε ο νεαρός πιλότος ότι είναι τόσο πολύ έξυπνος, ούτως ώστε μπορούσε μέσα στο μυαλό του να έχει αντιγράψει μια άλλη ιστορία, και μιλάω για το Αλεποχώρι, την οποία θα την κάνει ένα copy paste και θα τη δώσει στην αστυνομία μασημένη τροφή», είπε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Σκάι. 

Γλυκά Νερά: «Οι αστυνομικοί πίστεψαν από την αρχή ότι το έκανε ο πιλότος»

Πρόσθεσε δε ότι τα στοιχεία που έδωσε ο συζυγοκτόνος στην αστυνομία ήταν ένας συνδυασμός πληροφοριών τόσο από τη ληστεία στο Αλεποχώρι, όσο και από την περιγραφή των δραστών, μαζί με δικές του προσθήκες.

Γλυκά Νερά

Η άτυχη Καρολάιν μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της 

Γλυκά Νερά: Θα ζητήσει την επιμέλεια της κόρης του όταν αποφυλακιστεί

Την επιμέλεια της κόρης του όταν αποφυλακιστεί επιθυμεί να διεκδικήσει ο 32χρονος πιλότος.

Ο σύζυγός της Καρολάιν, μετά την ψυχρή ομολογία του, ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινηθούν οι νομικές διαδικασίες για να αναλάβει την επιμέλεια του του παιδιού του όταν αποφυλακιστεί.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Η Καρολάιν με την κόρη της στην αγκαλιά σε ανέμελες στιγμές 

Γλυκά Νερά: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο»

Για ένα προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο ο κ. Μπαλάσκας, αφού θεωρεί αδύνατο να έστησε όλη την ιστορία μόνο μέσα σε δύο ώρες.

Όλα ήταν προμελετημένα. Δεν μπορείς να πνίξεις τη γυναίκα σου και μετά, μέσα σε δύο ώρες, να σκεφτείς. Πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο.

Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στον Ant1: «Δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε», είπε, προσθέτοντας ότι το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι ψυχολόγος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top