Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ» - Τι είχε πει στην «ψυχολόγο»

Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού

Όσα είπε στην Τασούλα Παπανικολάου η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν το ζευγάρι. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε η δικηγόρος της κλινικής ψυχολόγου που παρακολουθούσε την άτυχη Καρολάιν. Η Σταματία Μάρκου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, υποστηρίζει  πως ο πιλότος ζήτησε συνάντηση από την πελάτισσά της.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για την επικοινωνία «ψυχολόγου» - πιλότου

Όπως λέει η ίδια, ο 32χρονος συζυγοκτόνος ζητούσε να την επισκεφτεί γιατί χρειαζόταν στήριξη, όπως έλεγε, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η δικηγόρος, η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στην σύμβουλο ότι φοβόταν τον σύζυγό της. 

Γλυκά Νερά: Πώς οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Το ζευγάρι ήταν σε απόλυτο τέλμα και η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ τον σύζυγο, πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Καρολάιν εμπιστευόταν την εντολέα μου και της έχει πει πράγματα που ο σύζυγός της δεν γνωρίζει ότι τα γνωρίζει.

Γλυκά Νερά

«Πήγε και τη βρήκε από κοντά και έκλαιγε. Δήθεν έκλαιγε. Βέβαια, δεν έπεισε την εντολέα μου. Πήγε και τη βρήκε από κοντά στο γραφείο της. Της είπε ότι και καλά έχει ανάγκη ο ίδιος να παρακολουθηθεί από την εντολέα μου.  Βέβαια, η εντολέας μου βρήκε δικαιολογία και δεν του έκλεισε ραντεβού για να συνεχίσει συνεδρίες. Έδειχνε ότι ήταν πάρα πολύ λυπημένος και πολύ συντετριμμένος, έλεγε το πόσο την αγαπούσε και προσπαθούσε να την μεταπείσει... Βασικά προσπαθούσε να εντοπίσει εάν η εντολέας μου γνώριζε πράγματα και λεπτομέρειες από την Καρολάιν», πρόσθεσε η κ. Μάρκου. 

Γλυκά Νερά: «Δεν κρύφτηκα ποτέ» - Ξεσπά η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: «Της ζητούσε να βγει να πει ότι αυτά είναι αθλιότητες»

Όπως είπε η κ. Μάρκου, ο 32χρονος πιλότος όταν άρχισαν τα ΜΜΕ να τον «φωτογραφίζουν» ως πιθανό ύποπτο, μετά την μαρτυρία «κλειδί» της συμβούλου ψυχικής υγείας στην αστυνομία, απαίτησε από την σύμβουλο να πει πόσο πολύ αγαπούσε την Καρολάιν.

«Πρέπει και εσύ να βγεις να δώσεις απαντήσεις, γιατί όλα αυτά που λένε για μένα είναι αθλιότητες, ενώ ξέρεις πόσο αγαπούσα τη γυναίκα μου και είμαι συντετριμμένος», φέρεται να της έλεγε.

Η συμπεριφορά του, όπως είπε, έβαλε την εντολέα της σε υποψίες. Ωστόσο έκανε μία συνεδρία μαζί του.

Τέλος, όπως ανέφερε η δικηγόρος, η σύμβουλος ψυχικής υγείας άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους αριθμούς, περιστατικό που η γυναίκα κατήγγειλε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top