Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για την επικοινωνία «ψυχολόγου» - πιλότου

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε επαφή μαζί του και όχι με τη Καρολάιν

Δείτε το σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα. Τι είπε η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν. Πηγή/βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οι καταθέσεις της συμβούλου ψυχικής υγείας της 20χρονης Καρολάιν στους αστυνομικούς φαίνεται ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Γλυκά Νερά: Πώς οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί έριξαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις συναντήσεις που είχε με την Καρολάιν, ενώ η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε επαφή μαζί του και όχι με την ίδια την κοπέλα.

Γλυκά Νερά: «Δεν κρύφτηκα ποτέ» - Ξεσπά η «ψυχολόγος» της Καρολάιν

Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου ο κατηγορούμενος επικοινώνησε για πρώτη φορά με την σύμβουλο που την βρήκε μέσω του site της. Τρεις ημέρες μετά, στις 17 Νοεμβρίου, έκαναν την πρώτη τους συνεδρία. Συνήθως τους έκανε ψυχοθεραπεία ατομικά, πλην μερικών εξαιρέσεων που χρειάστηκε το ζευγάρι να κάνει μαζί.

Γλυκά Νερά

Επομένως έχει ενδιαφέρον το γεγονός για το τι γνώριζε για την ψυχική κατάσταση του πιλότου η σύμβουλος, αφού είχε επαφή μαζί του και όχι με την Καρολάιν. Είχε μόνο το δικό του κινητό και όχι της 20χρονης.

Με βάση τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση προκύπτει το συμπέρασμα των ειδικών ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Από τις συνεδρίες που είχε μαζί τους, τι είχε καταλάβει και τι από όσα είχε καταλάβει είπε στις αρχές;

Η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας Σταματία Μάρκου, μιλώντας στην Κατερίνα Ρίστα επεσήμανε ότι η εντολέας της σε προσυνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές είπε ότι το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο και δεν αντιμετώπιζε δυσκολίες, γιατί ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά της.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος 20 μέρες μετά το έγκλημα αναζήτησε εκ νέου ψυχική υποστήριξη. Βρήκε ψυχολόγο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star δεν έβγαλε κουβέντα, παρά μόνο έκλαιγε διαρκώς.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top