Γλυκά Νερά: Πώς οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ.

«Τελικά τα φαινόμενα απατούν» - Η πρώτη αντίδρασή της μετά την ανατροπή

Οι καταθέσεις της συμβούλου ψυχικής υγείας συνέβαλαν στην εξιχνίαση της υποθεσης. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (17/6)

«Παγωμένη» με την ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της φέρεται να είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν η άτυχη μητέρα πριν την τραγική κατάληξή της. 

Γλυκά Νερά: Πρόσωπο «κλειδί» η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Η κατάθεση της γυναίκας «κλειδί» στους αστυνομικούς φαίνεται ότι έριξε «φως» στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με τον Επίτιμο Πρόεδρο Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάση Κατερινόπουλο που μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον Ant1, «το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα η είδηση ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι ψυχολόγος».

Γλυκά Νερά: Δικαστική ψυχολόγος αναλύει το προφίλ του «νάρκισσου» δολοφόνου

Γλυκά Νερά: «Κλειδί» οι καταθέσεις της «ψυχολόγου»

Η Καρολάιν με τον σύζυγό της επισκέπτονταν συχνά μαζί την σύμβουλο ψυχικής υγείας αφού η άτυχη κοπέλα φέρεται ότι έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση της κορούλας της. Η Καρολάιν πήγαινε πάντα στο γραφείο της συνοδευόμενη από τον 32χρονο σύζυγό της, ο οποίος ήταν πολύ υποστηρικτικός και με το μωράκι τους, όπως είχε δηλώσει η ίδια.

Γλυκά Νερά: Από πού εμπνεύστηκε ο πιλότος το παραμύθι με τη ληστεία

Γλυκά Νερά

Η σύμβουλος της Καρολάιν έδωσε μια πρώτη κατάθεση λίγες ώρες μετά το έγκλημα και μια συμπληρωματική πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα. Στο επίκεντρο της δεύτερης κατάθεσης δεν ήταν η αντιποίηση επαγγέλματος, όπως αρχικά ειπώθηκε, αλλά η πρόθεσή της να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης, κίνηση που ερμηνεύτηκε από τον Σύλλογο, ως παραβίαση της επαγγελματικής εχεμύθειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε δεν παρουσιάστηκε ως ψυχολόγος. Επίσης, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι είχε την έγγραφη άδεια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν για να μιλήσει δημοσίως για τα όσα ήξερε για τη ζωή τους.

«Ψυχολόγος» Καρολάιν: «Τελικά τα φαινόμενα απατούν»

Λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του 32χρονου πιλότου από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν σχολίασε στο Open την εξέλιξη με μια φράση: «Τελικά τα φαινόμενα απατούν», αν και η πρώτη αντίδρασή της ήταν «σιωπή».

Η ίδια, όπως είπε, είχε σχηματίσει την εντύπωση πως επρόκειτο για ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι που προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες τους.

Επίσης, ανέφερε ότι το ζευγάρι την επισκεπτόταν πάντα μαζί και πως η Καρολάιν είχε εκφράσει μεταξύ άλλων την αγωνία της για το σκυλάκι της, το οποίο λάτρευε και ήθελε να το εκπαιδεύσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top