Γλυκά Νερά: Πρόσωπο «κλειδί» η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Η δεύτερη κατάθεσή της δεν είχε να κάνει με αντιποίηση επαγγέλματος

Πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας, η οποία γνώριζε τη σχέση του ζευγαριού και η Καρολάιν φέρεται να της μιλούσε για όλα.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Υπ' αριθμόν ένα ύποπτος ο σύζυγος της Καρολάιν

Η γυναίκα φαίνεται με τις δυο καταθέσεις της να έριξε «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Πληροφορίες που μετέδωσε η Μάρα Ζαχαρέα λένε επίσης, ότι η 20χρονη Καρολάιν σκεφτόταν να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, το τελευταίο διάστημα. 

Η 20χρονη Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη της

Η 20χρονη Καρολάιν με την 11 μηνών κόρη της

Την πρώτη κατάθεση την έδωσε λίγες ώρες μετά το έγκλημα και τη συμπληρωματική πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα. Στο επίκεντρο της δεύτερης κατάθεσης δεν ήταν η αντιποίηση επαγγέλματος, όπως αρχικά πιστέψαμε, αλλά η πρόθεσή της να βοηθήσει στην εξιχνίαση.

Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος: «Ουδεμία αντιποίηση επαγγέλματος έχει διαπραχθεί»

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων είχε ζητήσει να καταθέσει το πτυχίο ψυχολόγου και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της. Η γυναίκα είχε παρουσιαστεί στα media ως «ψυχολόγος» της Καρολάιν, μιλώντας δημόσια για θέματα που αφορούσαν στο ζευγάρι, κίνηση που ερμηνεύτηκε από τον Σύλλογο, ως παραβίαση της επαγγελματικής εχεμύθειας.

Γλυκά Νερά: «Ούτε πτυχίο, ούτε άδεια έχει η ψυχολόγος της Καρολάιν»

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συστήθηκε ως ψυχολόγος και ότι επαγγέλλεται σύμβουλος ψυχικής υγείας, ενώ είχε την έγγραφη άδεια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν για να μιλήσει δημοσίως για τα όσα ήξερε για τη ζωή τους.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top