Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης βιώνει ένα μαρτύριο»

Όσα αποκάλυψε η ψυχολόγος της Καρολάιν

Για ένα πολύ ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι έκανε λόγο η ψυχολόγος, Ε. Μυλωνοπούλου, που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν, λίγο πριν δολοφονηθεί άγρια μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. 

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Καρολάιν πήγαινε πάντα στο γραφείο της συνοδευόμενη από τον 32χρονο σύζυγό της, ο οποίος ήταν πολύ υποστηρικτικός και με το μωράκι τους. 

Γλυκά Νερά: Κοντά στους δολοφόνους της Καρολάιν η ΕΛΑΣ - Τα νέα στοιχεία

Έδειχναν πολύ αγαπημένοι, δεν είχαν προβλήματα μεταξύ τους, αλλά η Καρολάιν αντιμετώπιζε θέματα κατά την περίοδο της λοχείας και γι’ αυτό ζήτησε τη βοήθειά της. 

«Η Καρολάιν δεν είχε φίλες στην Αθήνα, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της», είπε η κ. Μυλωνοπούλου.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Δε βρέθηκε δείγμα DNA στα νύχια της Καρολάιν

Όπως αποκάλυψε λίγο πριν γεννήσει είχε μια αποβολή, ενώ στη συνέχεια έμεινε έγκυος και γέννησε το κοριτσάκι της πρόωρα, κάτι που της δημιούργησε έντονο άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. 

Σε όλη αυτή τη διαδικασία ο 32χρονος πιλότος ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και τη στήριζε να συνεχίσει τις σπουδές της. 

«Έρχονταν πάντα μαζί, η Καρολάιν δεν έκρυβε τίποτε», είπε η ψυχολόγος.

Συνέχισε λέγοντας πως η 20χρονη ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα, ένα πολυτάλαντο κι ευτυχισμένο παιδί. 

Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

«Λάτρευε τον σύζυγό της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της», είπε.

Πολλές φορές μάλιστα η ίδια η ψυχολόγος την είχε συμβουλεύσει να μην ανοίγεται τόσο πολύ στους ανθρώπους γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο καλός.

Όσον αφορά τα όσα γράφονται στα social media για τον σύζυγο της άτυχης μητέρας η κ. Μυλωνοπούλου είπε:

«Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας δικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Τα social media γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων με νοσηρή ψυχοσύνθεση που διαπομπεύουν ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Κατ' αρχάς τον διασυρμό στα social media, δεν τον αφήνουν να πενθήσει. Έχει το τραύμα που έχει βιώσει. Μου έχει μιλήσει, δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που έχει η αστυνομία. Μου έχει περιγράψει τι έγινε. Δε θα ήθελα να πω άλλα», τόνισε και κατέληξε:

Γλυκά Νερά: «Παρερμηνεύονται πολλά» - Νέα δήλωση του συζύγου της Καρολάιν

«Ο Μπάμπης βιώνει ένα μαρτύριο. Αυτά που γράφονται είναι απάνθρωπα».

Γλυκά Νερά έγκλημα: Κοντά στην εξιχνίαση οι αρχές

Όσον αφορά στην πορεία των ερευνών, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε πως οι αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση. 

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται νέα βίντεο από ύποπτα αυτοκίνητα που κινούνταν στην περιοχή κοντά στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά λίγο πριν και λίγο μετά το στυγερό έγκλημα, όπως επίσης και η περιγραφή του 32χρονου πιλότου. 

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών επικεντρώνονται στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και σε παρόμοιες διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν και θεωρούν ζήτημα τιμής την εξιχνίαση του εγκλήματος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top