Γλυκά Νερά: Από πού εμπνεύστηκε ο πιλότος το παραμύθι με τη ληστεία

Aντέγραψε στοιχεία από ληστεία στο Αλεποχώρι και γέννησε «υποψίες»

Δείτε το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία μετά την χθεσινή ομολογία του 32χρονου πιλότου σχετικά με την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.  

Ο σύζυγος της 20χρονης την δολοφόνησε μέσα στο σπίτι της και μπροστά στα μάτια του μωρού της. Επί 38 μέρες ο πιλότος έλεγε ψέματα στην οικογένεια της Καρολάιν, τις αρχές και στα ΜΜΕ.  

«Να μη ζήσει κανείς κάτι τέτοιο. Τα παιδιά (σ.σ. οι αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων λίγες ώρες αφού δολοφόνησε την γυναίκα του.  

Γλυκά Νερά: Τι δήλωνε ο Μπάμπης λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Πως εμπνεύστηκε το σενάριο της «ληστείας» ο δολοφόνος σύζυγος 

Ο 32χρονος πιλότος προκειμένου να σκηνοθετήσει την δολοφονία της Καρολάιν, την οποία δήλωσε πως έκανε «εν βρασμώ», εμπνεύστηκε από μία πραγματική ληστεία που σημειώθηκε στο Αλεποχώρι στις 17 Ιουλίου του 2018, την οποία ήξερε από έναν συνάδελφό του.  

Η γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία 

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη κατάθεση του 32χρονου περιέγραφε μια ληστεία με τρεις δράστες, εκ των οποίων ο αρχηγός ήταν γύρω στο 1,70, εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, περίπου 35 ετών, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές, ενώ περιέγραφε και παρόμοιο τρόπο δράσης.  

Γλυκά Νερά: «Δεν έχει αναστολές» - Ποινική δίωξη για τον 32χρονο

Η περιγραφή αυτή κινητοποίησε τις αρχές, αφού έμοιαζε πάρα πολύ με εκείνη των δραστών στη ληστεία στο Αλεποχώρι. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο σκύλος της οικογένειας της Καρολάιν κρεμάστηκε την νύχτα της υποτιθέμενης ληστείας στα Γλυκά Νερά, κινητοποίησε τις αρχές ακόμα περισσότερο, αφού και στη ληστεία στο Αλεποχώρι οι δράστες είχαν ακινητοποιήσει τον σκύλο για να μη γαβγίζει.  

Γλυκά Νερά: Το τελευταίο μήνυμα της Καρολάιν - Ήθελε να φύγει από το σπίτι

Γλυκά Νερά: Η ολόιδια ληστεία στο Αλεποχώρι που «γέννησε» υποψίες στις αρχές  

Το ζευγάρι από το Αλεποχώρι που είχε υποστεί πραγματική ληστεία είχε μιλήσει για τις ομοιότητες της υπόθεσής του με την «ληστεία» στα Γλυκά Νερά πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.  

«Εγώ άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να λέει πως έγινε η επίθεση και είπα «είναι το ίδιο», για αυτό και ενημέρωσα τις Αρχές» είχε δηλώσει το θύμα της επίθεσης στο Αλεποχώρι. Ο άνδρας ήταν και εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου, γεγονός που σημαίνει πως του είχε εκμυστηρευτεί τα στοιχεία για την ληστεία στο Αλεποχώρι.  

Γλυκά Νερά: «Προμελετημένο το έγκλημα - Ο πιλότος αντέγραψε τη ληστεία»

Μιλώντας σήμερα, μετά την ομολογία του 32χρονου, σε πρωινή εκπομπή, ο ίδιος άνδρας ανέφερε για τον συζυγοκτόνο: «Αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε στο Αεροδρόμιο των Μεγάρων, άνω των 50 ετών, άντρα ή γυναίκα, θα σας πει ότι τον θεωρούσε γιο του». 

Πάντως, η ελληνική αστυνομία υποψιαζόταν εξ ‘ αρχής τον σύζυγο της Καρολάιν για τη δολοφονία της, αλλά ήθελε να έχει ακλόνητα στοιχεία προκειμένου να τον οδηγήσουν στην ομολογία του.  

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ «ψαγμένο». Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δε γνώριζε και ρώτησε αν η Καρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης σε σημερινή πρωινή εκπομπή.  

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top