Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος - «Να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναζαν

«Άντε να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί από δω και πέρα»

Οδηγήθηκε στον ανακριτή λίγο πριν τις 10 π.μ. της Τρίτης ο 32χρονος πιλότος- βίντεο μεσημεριανό δελτίο Star 22/6

Στον ανακριτή οδηγήθηκε λίγο πριν τις 10 π.μ. ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Nερά, στις 11 Μαΐου. Φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ήταν ανέκφραστος και σήμερα, ενώ ισχυρές ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις που τον συνόδευσαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Απολογείται σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν- ΙΝΤΙΜΕ

Απολογείται σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν- ΙΝΤΙΜΕ

Ο πιλότος βρισκόταν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, από την περασμένη Πέμπτη, όποτε και ομολόγησε. Πληροφορίες ανέφεραν ότι το πρωί του Σαββάτου, αφότου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, φέρεται να είπε: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα». 

Ο 32χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, καθώς και για δύο πλημμελήματα, ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδή κατάθεση κατ´ εξακολούθηση, λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Γλυκά Νερά έγκλημα: Η επιθυμία του πιλότου για τη φυλάκισή του

Kατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπήρξαν αποδοκιμασίες από πολίτες που βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο. «Να σαπίσεις στη φυλακή», φώναζαν κάποιοι. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, θα καθυστερήσει η ανακριτική διαδικασία, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία που θα πρέπει να μελετήσουν οι δικηγόροι πριν ξεκινήσει η απολογία. 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή του πιλότου στην Ευελπίδων- φωτογραφία Eurokinissi

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η μεταγωγή του πιλότου στην Ευελπίδων- φωτογραφία Eurokinissi

Δικηγόρος μητέρας Καρολάιν: Ζήτησε παράσταση πολιτικής αγωγής

Στα δικαστήρια εμφανίστηκε και ο δικηγόρος της μητέρας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, δηλαδή υποστήριξη της κατηγορίας, ζητώντας την καταδίκη του κατηγορούμενου.

Ο ίδιος δικηγόρος έχει εξουσιοδότηση να ασχοληθεί με το θέμα της επιμέλειας του μωρού του ζευγαριού. Νωρίτερα το πρωί, ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του πιλότου, ο Βασίλης Σπύρου, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπόθεση. Ήταν αυτός που είχε αναλάβει αρχικά το κομμάτι για την επιμέλεια της Λυδίας. 

Η άτυχη Καρολάιν με τον πιλότο και την κόρη τους

Η άτυχη Καρολάιν με τον πιλότο και την κόρη τους

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης, μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δηλώνει μετανιωμένος και υποστηρίζει ότι του αξίζει να τιμωρηθεί. «Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ και ότι θα οδηγηθώ στη φυλακή. Θέλω να τιμωρηθώ για ό,τι έχω διαπράξει. Αυτό που θέλω είναι να φυλακιστώ σε μέρος που είναι κοντά στη μικρή» είπε χθες με γραπτή του δήλωση.

Γλυκά Νερά: Ο «παραμυθένιος» γάμος στην Πορτογαλία μέσα από φωτογραφίες

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Μετά την ομολογία του δράστη έπειτα από 37 μέρες-θρίλερ και την αποκάλυψη ότι η Καρολάιν δεν έχασε τη ζωή της από αδίστακτους ληστές, αλλά από τα χέρια του συζύγου της, ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.  

Γλυκά Νερά: Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο πιλότος 

Στην υπερασπιστική γραμμή του καθ΄ομολογίαν δράστη θα είναι ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ. Ένας εκ των συνηγόρων του, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στον Αnt1, ότι η πράξη του εντολέα του δεν ήταν προμελετημένη. Ο  κατηγορούμενος αναμένεται να δώσει κάθε λεπτομέρεια και να εκθέσει στον ανακριτή κάθε στοιχείο της υπόθεσης «στοιχεία που δεν τα έχει πει μέχρι στιγμής», όπως είπε ο δικηγόρος του, σημειώνοντας ότι θα εμπλουτίσει τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία.

Οι αρχές έφτασαν στον δολοφόνο της Καρολάιν χάρη στα ψηφιακά μέσα, το βιομετρικό της ρολόι και το κινητό του 32χρονου. Σύμφωνα με τον συνήγορο του δράστη, ο πιλότος είχε παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο στις αρχές 20 μέρες μετά το έγκλημα, ενώ όπως είπε ο ίδιος, ο εντολέας του είχε τη βούληση να παραδοθεί.

Tι είπε λίγο πριν την απολογία του πιλότου σήμερα, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης- βίντεο από Ant1

Tι είπε λίγο πριν την απολογία του πιλότου σήμερα, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης- βίντεο από Ant1

Ο 32χρονος πιλότος υποστήριξε για το μοιραίο βράδυ ότι θόλωσε μετά από έναν καβγά που είχε με τη σύζυγό του, με αφορμή το παιδί. Την πίεζε για να τον ακούσει, μέχρι που την έπνιξε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει στην υπόθεση η εκτίμηση της ιατροδικαστή ότι η Καρολάιν ήταν σε κατάσταση ύπνου έξι λεπτά πριν δολοφονηθεί. Άραγε την έπνιξε ενώ εκείνη κοιμόταν; Ο καθ΄ομολογίαν δράστης υποστήριξε ότι η 20χρονη κοιμόταν, την ξύπνησε και μετά έγινε το κακό.

Τέλος, αυτό που φαίνεται να απασχολεί τον πιλότο είναι τι θα γίνει η μικρή Λυδία. Επιθυμία του είναι να υπάρξει συνεπιμέλεια από την οικογένεια της Καρολάιν και τη δική του.

Προς το παρόν, είναι σε εξέλιξη η σχετική έρευνα, ώστε οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να εξετάσουν τις συνθήκες διαβίωσης και να καταλήξουν με αιτιολογημένο πόρισμα, ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για το μωρό, το οποίο για την ώρα διαμένει στο πατρικό σπίτι του 32χρονου πιλότου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top