Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του πιλότου

Παπαϊωαννίδης: «Είναι επιλογή του εντολέως μου»

Την παραίτησή του από την υπόθεση των Γλυκών Νερών ανακοίνωσε ο δικηγόρος Βασίλης Σπύρου- βίντεο ΟΡΕΝ

Ένας εκ των δικηγόρων του 32χρονου καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου, ο Βασίλης Σπύρου, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Στο μεταξύ, στις 10 π.μ. αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο κατηγορούμενος, προκειμένου να απολογηθεί. 

Γλυκά Νερά: Σήμερα η απολογία του πιλότου - Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κ. Σπύρου είπε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία του» λέει ο δικηγόρος του πιλότου

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση της υπόθεσης σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

Ο Βασίλης Σπύρου είχε αναλάβει το κομμάτι που αφορούσε την επιμέλεια του παιδιού. Για την ώρα, το θέμα του παιδιού θα ρυθμίσει ο δικηγόρος Βασίλης Γαλάνης (υπεράσπιση οικογένειας Καρολάιν).

Πριν τη νέα εξέλιξη, είχε γίνει γνωστό πως ο δικηγόρος θα βρεθεί στις 8 το πρωί στην Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να καταθέσει αίτηση για συνεπιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης: Επιλογή του κατηγορούμενου να «φύγει» ο δεύτερος συνήγορος

Για την παραίτηση του έτερου συνηγόρου του πιλότου μίλησε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης που βρίσκεται στην Ευελπίδων. Σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Σπύρου, σημείωσε πως «είναι επιλογή του εντολέως μου και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως ήταν γνωστό «πως όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι και στο πλαίσιο της ανακρίσεως, υπεύθυνος ήμουν εγώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top