Γλυκά Νερά: Απολογήθηκε ο πιλότος - «H συγγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη»

Το σκίτσο του «ληστή» που έδινε στις Αρχές ο συζυγοκτόνος

Η απολογία του 32χρονου πιλότου ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος - «Να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναζαν

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα. Τώρα, εισαγγελέας και ανακριτής θα συναποφασίσουν για το εάν ο κατηγορούμενος θα κριθεί προφυλακιστέος.

«Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος προσπάθησε να πείσει ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο, αλλά συνέβη έπειτα από έντονη ψυχολογική πίεση που υφίστατο ο ίδιος, όπως μετέδωσε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Υποστήριξε ότι ήταν ένα στιγμιαίο έγκλημα εξαιτίας του τσακωμού που είχε με την Καρολάιν. Ισχυρίστηκε επίσης ότι είναι μετανιωμένος και ότι προσπάθησε να καλύψει το έγκλημά του, για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί, ενώ το έγκλημα έγινε στις τέσσερις τα ξημερώματα, εκείνος φαίνεται να αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από την κάμερα λίγο μετά τη μία. 

Πάντως, ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο εντολέας του είχε την πρόθεση να παραθοδεί. «Αργά ή γρήγορα θα εμφανιζόταν να πει την αλήθεια, δε θα την απέκρυπτε» είπε χαρακτηριστικά.

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγήθηκε σήμερα ο πιλότος

Στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγήθηκε ο πιλότος

Γλυκά Νερά έγκλημα: Η επιθυμία του πιλότου για τη φυλάκισή του

«Η μεγάλη του αγωνία είναι η κόρη του. Νιώθει πραγματική μετάνοια» τόνισε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στην αρχή αλλά και το τέλος της ομολογίας του είπε: “H συγγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη”» ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης. 

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε ένας από τους δικηγόρους του πιλότου

Ακόμη, ο δικηγόρος του πιλότου ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε στον ρόλο του συνεργού, ούτε ως κίνητρο της δολοφονίας. 

Γλυκά Νερά: «Απ΄όταν μετακόμισε στην Αθήνα, η Καρολάιν δεν πήγαινε στην Αλόννησο»

Η Φαίδρα,παιδική φίλη της Καρολάιν, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξήγησε πως από τότε που μετακόμισε στην Αθήνα, δεν ξαναμίλησαν. «Τα έφτιαξαν το 2017 κι έφυγαν το 2019. Ήταν πολύ αγαπημένοι» είπε η κοπέλα. 

Τι είπε η παιδική φίλη της Καρολάιν, Φαίδρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τι είπε η παιδική φίλη της Καρολάιν, Φαίδρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η φίλη της Καρολάιν πρόσθεσε ότι η Καρολάιν ήθελε να ζήσει στην Αθήνα. «Δεν ήξερα για γάμο, ήξερα μόνο ότι έψαχναν σπίτι για να μείνουν μαζί» είπε η Φαίδρα. 

Η καθηγήτρια της Καρολάιν επιβεβαίωσε ότι η 20χρονη δεν επισκεπτόταν την Αλόννησο, αφότου έφυγε για την Αθήνα. «Της είχα γράψει μια συστατική επιστολή γιατί ήθελε να σπουδάσει στο εξωτερικό» ανέφερε ενώ σημείωσε ότι στη συνέχεια πέρασε στο πανεπιστήμιο Πειραιά κι έτσι δεν τη χρησιμοποίησε. 

Τι είπε η καθηγήτρια της Καρολάιν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Τι είπε η καθηγήτρια της Καρολάιν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Γλυκά Νερά: Στη δημοσιότητα το σκίτσο του «ληστή» που έδινε στις αρχές ο συζυγοκτόνος

Η «σκηνοθεσία» του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά περιελάβανε και περιγραφή του ενός εκ των τριών υποτιθέμενων δραστών. Ο πιλότος είχε δώσει περιγραφές για τον έναν «ληστή», του οποίου φάνηκε το πρόσωπο, όπως είχε πει στην Αστυνομία.

Αυτό είναι το σκίτσο που δημιούργησε η αρμόδια υπηρεσία της Αστυνομίας μετά τις αναλυτικές περιγραφές του 32χρονου, όπως δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή T-live του Alpha.

Ο πιλότος είχε κάνει λόγο τότε για έναν άνδρα με σαρκώδη χείλη, έντονα μάτια και μύτη, αξύριστο και ανοιχτόχρωμο (όχι όσο ο ίδιος ο 32χρονος που είναι ξανθός) και άνω των 35 ετών. Τον είχε περιγράψει ως «κοντό», περίπου 1.70μ. και «ψωμωμένο», δηλαδή ότι γυμναζόταν και είχε πλάτες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top