Γλυκά Νερά: «Η οικογένεια της Καρολάιν ήταν τελείως ανυποψίαστη»

Όσα είπε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο 32χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια «έστησε» το σκηνικό της ληστείας στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Στον Κορυδαλλό ο συζυγοκτόνος - «Κατέστρεψα την οικογένειά μου»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, ανέφερε ότι η οικογένεια ήταν τελείως ανυποψίαστη για την εμπλοκή του γαμπρού τους στη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. «Το υποκριτικό του ταλέντο του δράστη ήταν τέτοιο που ''κοίμησε'' αυτούς τους ανθρώπους. Βέβαια δεν κατάφερε να παραπλανήσει και τους αστυνομικούς» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν δύο κηδείες. Η μια η πραγματική κηδεία και η δεύτερη η κηδεία αυτή που ανακάλυψε η μητέρα ότι φίλαγε και αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα του παιδιού της» συνέχισε ο κ. Χαρμάνης.

Στιγμιότυπο από το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν στην Αλόννησο, λίγο πριν τη μεταφορά του Μπάμπη στην Αθήνα

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σχέσεις των δύο γιαγιάδων είναι καλές. «Είναι σε επικοινωνία μεταξύ τους» είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος είναι να μην πληγωθεί η μικρή Λυδία παραπάνω. 

Ωστόσο ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος κατά την απολογία του, «έριξε» ευθύνες στην άτυχη Καρολάιν λέγοντας ότι δεν συμπεριφερόταν καλά στο μωρό. Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, «σπιλώνει το όνομά της» και «δεν εξυπηρετούν σε τίποτα» τέτοιου είδους κατηγορίες. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος έχει υποστηρίξει ότι βρισκόταν εν βρασμώ, όμως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο όπως λέει ο κ. Χαρμάνης, καθώς η άτυχη κοπέλα κοιμόταν την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top