Γλυκά Νερά: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

Την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας ζητά η οικογένεια της Καρολάιν

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν μίλησε για το ζήτημα της επιμέλειας της ενός έτους κόρης της

Μετά την ομολογία του 32χρονου συζυγοκτόνου από τα Γλυκά Νερά, οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν είναι καταιγιστικές.  

Κατά την χθεσινή απολογία του στον ανακριτή, ο καθ’ ομολογίαν δράστης υποστήριξε πως η πράξη έγινε εν βρασμώ,ενώ δήλωσε πως δεν είχε σχεδιάσει να σκοτώσει τη γυναίκα του και το σενάριο της «ληστείας» το σκέφτηκε για να μη χάσει η κόρη του και τους δύο γονείς της. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκισή του κι έτσι ο πιλότος οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Γλυκά Νερά: Προκλητική απολογία του πιλότου - Έριξε ευθύνες στην Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Και οι δύο οικογένειες ζητούν την επιμέλεια του παιδιού 

Ένα μείζον ζήτημα που προκύπτει μετά τις εξελίξεις είναι η επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Θ. Χαρμάνης, δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού. 

«Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», είπε η μητέρα της 20χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. 

Γλυκά Νερά: «Η οικογένεια της Καρολάιν ήταν τελείως ανυποψίαστη»

Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πως η οικογένεια της Καρολάιν μιλά καθημερινά στο τηλέφωνο με την οικογένεια του συζυγοκτόνου. Ωστόσο, και εκείνοι σκοπεύουν να ζητήσουν την επιμέλεια της εγγονής τους:

Η 20χρονη Καρολάιν στον γάμο της με τον σύζυγό που την δολοφόνησε 

« Η υπόθεση της επιμέλειας βρίσκεται σε στάδιο κοινωνικής έρευνας. Ελπίζουμε να φτάσουμε σε μία συναινετική λύση. Η μητέρα της Καρολάιν είναι ένας άνθρωπος φιλήσυχος και σε καμία περίπτωση δε θέλει να αποκλείσει την επαφή του παιδιού και με τους άλλους παππούδες του» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης.  

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Χαρμάνης απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να πάει σε κάποιο ίδρυμα, καθώς υπάρχουν στενοί συγγενείς που μπορούν να αναλάβουν την επιμέλειά του.  

Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος ζήτησε να καταθέσουν συγγενείς και φίλοι

Γλυκά Νερά: Οργή για τον ισχυρισμό της «εν βρασμώ» δολοφονίας

Ο κύριος Χαρμάνης θέλησε να αναφερθεί και στη χθεσινή απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή, στην οποία επέμεινε πως δολοφόνησε την Καρολάιν «εν βρασμώ».  

Ο συζυγοκτόνος όταν οδηγείτο στη χθεσινή απολογία του στον Ανακριτή/ intime

«Εδώ δεν έχουμε έναν θάνατο από πυροβολισμό, δηλαδή μία απόφαση από αιφνίδια διέγερση συναισθήματος και πίεση μίας σκανδάλης. Ο βρασμός είναι μία απόφαση δευτερολέπτου. Ο δολοφόνος κρατούσε το μαξιλάρι στο πρόσωπο της Καρολάιν επί 6 λεπτά. Μέσα σε αυτό τον χρόνο θα μπορούσε να είχε αναθεωρήσει για τη δράση του. Αυτοί που διαπράττουν αδίκημα ανθρωποκτονίας εν βρασμώ παραδίδονται αμέσως, σύμφωνα με τι υποθέσεις που έχουμε δει στο παρελθόν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της Καρολάιν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top