Γλυκά Νερά: Στη φυλακή ο πιλότος - «Βάλτε με να δουλέψω να περνάει η ώρα»

Ψυχρός και αμίλητος- Δε ζήτησε να δει κανέναν συγγενή του

Προφυλακίστηκε χθες, ο συζυγοκτόνος της 20χρονης Καρολάιν, μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή.  

Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού κάτω από δρακόντεια μέτρα. Οι άνδρες των επίλεκτων μονάδων της αστυνομίας, αφού τον αποβίβασαν από το θωρακισμένο τζιπ στο οποίο επέβαινε, τον παρέδωσαν στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, που τον περίμεναν στο χώρο εισόδου του καταστήματος κράτησης. 

Γλυκά Νερά: Προκλητικός ο πιλότος - Ζήτησε να μην προφυλακιστεί

Ο συζυγοκτόνος ήταν νηφάλιος και ψυχρός, όπως και όταν εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί. Όταν έφτασε, πέρασε από συνέντευξη και μεταφέρθηκε στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού, η οποία είναι υψίστης ασφαλείας.

Θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματος που διέπραξε αλλά και τη δημοσιότητα που πήρε. Οδηγήθηκε στο κελί του, όπου συγκατοικεί με τρία ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία και άλλο ένα άτομο για ναρκωτικά. 

Ο συζυγοκτονος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11/5/21

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος δολοφόνος της Καρολάιν ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τον «βάλουν να δουλέψει για να περνάει η ώρα του». ενώ δε φαίνεται να έδειξε καμία συναισθηματική φόρτιση λόγω της προφυλάκισής του. 

Γλυκά Νερά: Στον Κορυδαλλό ο συζυγοκτόνος - Ρίχνει ευθύνες στην Καρολάιν

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συζυγοκτόνος δεν έχει ζητήσει ακόμα να δει κανέναν από τους συγγενείς του αλλά ούτε και τον δικηγόρο του. Το πρωί που ξύπνησε ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών, χωρίς να παραπονεθεί.  

Γλυκά Νερά: Τι είπε στην απολογία του ο συζυγοκτόνος  

Κατά τη χθεσινή του απολογία, ο δολοφόνος  της Καρολάιν παρέδωσε ένα υπόμνημα λίγων σελίδων με το οποίο ουσιαστικά επανέλαβε την ομολογία του στους αστυνομικούς.   

Γλυκά Νερά: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

«Έχω μετανιώσει πραγματικά για την πράξη μου. Κατέστρεψα τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Έχω πλήρη γνώση πως η συγγνώμη είναι μια πολύ μικρή λέξη και σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να απαλύνει τον πόνο που προκάλεσα» δήλωσε ξεκινώντας.  

Γλυκά Νερά: «Αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πως γνωρίστηκε με το κορίτσι στην Αλόννησο, στην κοινή τους ζωή και υποστήριξε ότι μετά  την πρώτη εγκυμοσύνη  άλλαξε η συμπεριφορά  της και αναφέρεται και στις επισκέψεις που έκαναν στην ψυχολόγο.  

Υποστήριξε πολλές φορές ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα  αναφέροντας χαρακτηριστικά:  

Ο συζυγοκτονος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά στις 11/5/21

«Ως προς τη μέρα του τραγικού γεγονότος, το οποίο αναλυτικά περιέγραψα και στις αστυνομικές αρχές κατά το στάδιο της προανάκρισης, θα ήθελα να αναφέρω ότι ουδέποτε το είχα προσχεδιάσει και δεν υπήρχε κανένα απολύτως κίνητρο. Έτερα γεγονότα πυροδότησαν την κατάσταση, καθώς τίποτα δεν είχε προαποφασιστεί. Και πάλι ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα να επισημάνω ότι σκέψη μου και γνώμονας για ό,τι μετέπειτα συνέβη ήταν η μονάκριβη κόρη μου».  

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top