Γλυκά Νερά: Τα χίλια πρόσωπα του συζυγοκτόνου - «Τι λένε έξω για μένα;»

Πρόκειται για μια απλή ανθρωποκτονία ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω;

Οδηγήθηκε στον ανακριτή λίγο πριν τις 10 π.μ. της Τρίτης ο 32χρονος πιλότος- βίντεο ΟΡΕΝ

Συνεχώς προκύπτουν νέα ερωτήματα για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Με ποιον τρόπο έδρασε ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την σύζυγό του; Υπήρξε εμπλοκή άλλου προσώπου στο αποτρόπαιο έγκλημα; Μιλάμε για μια απλή ανθρωποκτονία ή κρύβεται κάτι άλλο από πίσω;

Γλυκά Νερά: Στην Ευελπίδων ο πιλότος- Αποδοκιμασίες στα δικαστήρια

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος έχει αφήσει να εννοηθεί σε δημόσιες παρεμβάσεις του πως μπορεί να μη μιλάμε για μια απλή ανθρωποκτονία, αλλά να κρύβεται κάτι άλλο από πίσω.

Η Καρολάιν και ο σύζυγός της την ημέρα του γάμου τους

«Κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια. Υπήρξε σχεδιασμός», υποστήριξε ο κος Κατερινόπουλος, αφήνοντας παράλληλα σαφή υπονοούμενα ότι ο 32χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες για τις οποίες, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η 20χρονη Καρολάιν γνώριζε και διαφωνούσε.

Το μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

Την ίδια στιγμή νέες διαστάσεις στις έρευνες έχει δώσει και ένα νέο στοιχείο για το οποίο αναφέρθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ο κ. Κατερινόπουλος και το οποίο αφορά ένα ταξίδι στην Κρήτη και την ενοικίαση ενός σπιτιού σε περιοχή του νησιού.

«Υπάρχει κι άλλο ερώτημα… Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;», αναρωτήθηκε με νόημα.

Ο σύζυγος της Καρολάιν

«Υπάρχει και δεύτερη κουρτίνα στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά»

Ο ταξίαρχος ε.α. σε άλλη παρέμβασή του, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, υπογράμμισε ότι υπάρχει και «δεύτερη κουρτίνα» στο έγκλημα. 

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις» πρόσθεσε. «Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι», τόνισε.

Γλυκά Νερά: Ο «παραμυθένιος» γάμος στην Πορτογαλία μέσα από φωτογραφίες

Και πρόσθεσε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους.»

Ο σύζυγος της Καρολάιν

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε ένα βαθμό μιλάμε για ηθικό αυτουργό για το θέμα της ανθρωποκτονίας, αλλά και ηθικούς αυτουργούς άλλων εγκληματικών πράξεων που πιθανόν να γνώριζε η άτυχη Καρολάιν ενώ δεν έπρεπε να γνωρίζει και θα έπρεπε να της κλείσουν κάποιοι το στόμα… Λογικά πρέπει να υπάρχει συνέχεια».

Δικηγόρος πιλότου: «Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο»

Πάντως, ο δικηγόρος του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ανέφερε στο MEGA ότι δεν υπήρξε συνεργός ούτε ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

«Αυτό που λέω από την πρώτη μέρα ήταν ότι δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε ήταν προσχεδιασμένο. Και δεν υπήρξε και ο οποιοσδήποτε συνεργός. Δεν προέκυψε τίποτα από όλα αυτά. Είναι μια πράξη που ο εντολέας μου αποδέχεται, αναφέρει αναλυτικά τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, αλλά θα μιλήσουμε και για τα γεγονότα που πυροδότησαν την πράξη του», συνέχισε ο ίδιος.

Τα χίλια πρόσωπα του πιλότου

«Χίλια πρόσωπα» παρουσίαζε στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να κρύψει ότι ήταν αυτός που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολάιν.

Όπως αποκάλυψε το OPEN, ο 32χρονος πιλότος είχε συζητήσει με τον αστυνομικό στον οποίο τελικά ομολόγησε, τις «φήμες» ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος. Τότε απαντούσε ως εξής: «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ, έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Η Καρολάιν και ο δολοφόνος σύζυγός της

Η αλλαγή της συμπεριφοράς του συζύγου της Καρολάιν

Η συμπεριφορά του φέρεται να άλλαξε με την κατάθεση της «ψυχολόγου» καθώς ο ίδιος διαμαρτυρόταν έντονα λέγοντας «πώς είναι δυνατόν η ψυχολόγος να δίνει συνεντεύξεις για εμένα και την Καρολάιν;».

Ο 32χρονος έκτοτες ήταν εκνευρισμένος όταν μιλούσε με τους αστυνομικούς αφήνοντας υπονοούμενα πως μπορεί να ήταν αυτοί που διέρρεαν τα προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν - Ο όρκος για τη Λυδία

Όταν, όμως, τελικά ομολόγησε τις πράξεις του, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα εφιάλτες. Είχα τύψεις. Η Καρολάιν ερχόταν στον ύπνο μου…».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν ενδιαφέρεται για την εικόνα που έχει σχηματίσει η κοινή γνώμη για τον ίδιο.

«Τι λένε έξω για μένα;» φέρεται να ρώτησε τους αστυνομικούς ο δολοφόνος.

Πηγή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top