Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του 32χρονου συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Περνούσε με επιτυχία όλα τα ψυχομετρικά τεστ

Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν μίλησε μέσα από το κελί στην Τασούλα Παπανικολάου και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά - Πώς περιέγραψε τον φόνο

Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία αναφέρθηκε τόσο στην Καρολάιν όσο και στη μικρή Λυδία. Συγκεκριμένα είπε μέσα από τη φυλακή: «Όπως θρηνούσα από το πρώτο λεπτό έτσι θρηνώ ακόμα και σήμερα για τον χαμό της γυναίκας μου. Με νοιάζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο για το μέλλον του παιδιού μου».

Γλυκά Νερά: Από κοινού επιμέλεια της Λυδίας ζητούν οι γονείς του πιλότου

Ο 32χρονος συζυγοκτόνος διανύει το τρίτο 24ωρο στη φυλακή. Περιγράφεται ως ψυχρός και ψύχραιμος, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από το στενό περιβάλλον μαζί του. 

Περνούσε όλα τα ψυχομετρικά τεστ ο συζυγοκτόνος

Ο πιλότος δούλευε σε μία μεγάλη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία και σχεδόν κάθε χρόνο υποβαλλόταν σε εξετάσεις. Γιατρός και ψυχολόγος αξιολογούσαν τον 32χρονο, κάνοντάς του ψυχομετρικές ερωτήσεις τύπου matrix. Είναι η μέθοδος Μία μέθοδος κατά την οποία επαναλαμβάνουν πολλές φορές την ίδια ερώτηση ή δείχνουν σχέδια και μοτίβα. 

Γλυκά Νερά: Υποψίες για ύπαρξη συνεργού - Μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

Από τις απαντήσεις του εξεταζόμενουν προκύπτουν συμπεράσματα για την ψυχολογική του κατάσταση και οι γιατροί κρίνουν αν είναι ασφαλές να πιλοτάρει ένα ελικόπτερο. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και για τους πιλότους των αεροσκαφών.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν περνούσε με επιτυχία αυτά τα τεστ. Άλλωστε, σε αντίθετη περίπτωση δε θα μπορούσε να πραγματοποιεί πτήσεις από Αθήνα προς Μύκονο, Σαντορίνη και Αλικαρνασσό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top